Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Prúser! Superstarista Šeps si zavaril: Narobil problémy aj ostatným!

Michal Šeps opäť narobil problémy. Zobraziť galériu (5)
Michal Šeps opäť narobil problémy.

BRATISLAVA - Zabudol rozmýšľať! Michal Šeps (16) nám už krátko po konci Česko Slovenskej SuperStar 2 prezradil, že má veľmi veľa ponúk. Jednu prijal aj od speváka Roba Opatovského (39) a naspievali spolu skladbu Karibik. Pieseň sa však zrazu nesmie hrať v rádiách! Superstarista totiž akosi zabudol na isté zmluvné zákazy...

Toto nečakal! Robo Opatovský oslovil na spoluprácu relatívne problémového superstaristu Michala Šepsa, pretože je to vraj originálny týpek. Ale nakoniec sa mu to nevyplatilo! Kvôli známemu „huličovi” sa pieseň Karibik nesmie hrať v rádiách.

Šeps naspieval do skladby krátke úseky v reggae štýle. Napriek tomu, že ide len o drobnú „výpomoc”, je v tom problém. „Neplnoletý Šeps zabudol, že ešte pred štartom SuperStar podpisovali jeho rodičia zmluvu s istým vydavateľstvom a Opatovského ubezpečil, že s ním pokojne nahrávať môže, lebo nikde nie je zmluvne viazaný,” tvdí náš zdroj.

V tom sa ale fanúšik Boba Marleyho mýlil. A doplatil na to práve Opatovský! „Z vydavateľstva mi napísali, že by som nemal nahrávku so Šepsom verejne šíriť. Chcú, aby jeho prvý singel bola sólová skladba a nie hosťovanie v pesničke niekoho iného,“ prezradil nám sklamaný spevák.

Topky.sk sa snažili osloviť aj mladého superstaristu. Jeho rodičia nám však prezradili, že sa nachádza momentálne v Bratislave a oni sami sa mu nevedia dovolať.

 

VIDEO: Skladba Roba Opatovského s výpomocou od Michala Šepsa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu