Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bruchala ako ho nepoznáme: Som slaboch! Budem piť a drogovať!

Pavel Bruchala konečne privonia k svojmu pôvodnému povolaniu. Zobraziť galériu (3)
Pavel Bruchala konečne privonia k svojmu pôvodnému povolaniu.

BRATISLAVA – Konečne si zahrá! Modrookému moderátorovi Pavlovi Bruchalovi (32) sa splnil sen. Vyštudovaný herec si konečne privoňal k svojmu pôvodnému povolaniu a už na jeseň sa objaví v novom markizáckom seriáli. Jeho postava Lukáša Mráza je však prekvapivo poriadne zákerná! Čoho všetkého je schopný?

Žiarlivec a slaboch! Taký je Pavel Bruchala. Nie však v reálnom živote, ale v novom romantickom seriáli Druhý dych, ktorý chce televízia Markíza spustiť na jeseň tohto roku. Modrooký moderátor si v ňom zahrá Lukáša - najlepšieho kamaráta hlavného hrdinu Daniela. „Sme spolu vo firme a ja som vždy ten druhý, čo ma dosť hnevá. Ako Lukáš som veľmi ambiciózny a žiarlivý. Závidím mu všetky jeho frajerky, chcem byť taký úspešný a obdivovaný ako on. Začnem mu veľmi ubližovať,“ prezradil o svojej postave Bruchala, ktorý s ňou vraj nemá veľa spoločných charakterových čŕt.

 „Nesnažil som sa tú postavu porovnávať so mnou. Skôr som videl tie rozdiely. On je zatrpknutý, každému závidí a nedopraje. Budem tam piť a drogovať. V seriáli som veľký slaboch, vždy sa utiekam k alkoholu,“ priznal moderátor, ktorý sa zo svojej prvej hereckej úlohy veľmi teší. Je totiž vyštudovaný herec. „Dúfam, že dokážem, že na to mám. Je to veľmi kreatívna práca a veľmi sa na to teším,“ dodal markizák.

Sledujte TOPKY TV: Bruchala o svojej hereckej úlohe!

Bruchala_serial

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu