Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zmeny v Markíze: Bruchalu a Hospodárovú vystriedal Juraško!

Juraško nahradí Hospodárovú a Bruchalu. Zobraziť galériu (3)
Juraško nahradí Hospodárovú a Bruchalu.

BRATISLAVA - Ohrozené vysielanie! Moderátori publicistickej relácie Reflex Jana Hospodárová (33) a Pavel Bruchala (33) spôsobili tvorcom relácie menšie problémy. Ani jeden z nich nemohol v piatok podvečer vysielať. Markíza tak náhle hľadala náhradu.

Chrípková epidémia už ovládla aj televíziu Markíza. Jej vyčíňaniu sa nevyhli ani moderátori Jana Hospodárová a Pavel Bruchala. „Obaja majú chrípku a ležia s teplotami a nádchou doma. Z tohto dôvodu museli tvorcovia relácie rýchlo konať, pretože vysielanie dnešnej časti Reflexu bolo na okamih ohrozené,“ dozvedeli sme sa od zdroja z Markízy.

Všetko sa však vyriešilo veľmi rýchlo vďaka pohotovému moderátorovi Romanovi Juraškovi. Ten svojim kolegom včera výrazne pomohol. Postavil sa namiesto nich za moderátorský stolík. Ako sa mu moderovalo? Bral by podobnú reláciu? „Bola to pre mňa mimoriadne zaujímavá a nová skúsenosť. Keďže ja som zvyknutý na živé vysielanie v Teleráne, tak toto bola príjemná zmena,“ prezradil moderátor, ktorý by sa nebránil ani vlastnej relácii podobného druhu. „Keby prišla ponuka, určite by som sa nebránil. Ale ja som v Teleráne spokojný. Vyhovuje mi ten štýl moderovania. Reflex má skvelých moderátor,“ netajil Juraško, ktorého zatiaľ chrípka neskolila. „Hoci som hypochonder, zatiaľ som v poriadku,“ dodal Roman na margo chrípkovej epidémie v Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu