Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hospodárová sa v Reflexe neohriala: Zmizla z obrazovky, Bruchala drie za ňu!

Bruchala drie aj za Hospodárovú. Zobraziť galériu (4)
Bruchala drie aj za Hospodárovú.

BRATISLAVA – V markizáckom Reflexe sa ani nestihla poriadne ohriať a už za ňu musí makať kolega! Jana Hospodárová (34), ktorá nahradila v spomínanom programe tehotnú Martinu Mečiarovú (29), sa vytratila z obrazovky. Už niekoľko týždňov za ňu drie Pavel Bruchala (32)! Čo na to modrooký moderátor?

Ostal na to sám! Moderátor markizáckej relácie Reflex Pavel Bruchala má momentálne roboty vyše hlavy. Jeho pomerne „nová“ kolegyňa Jana Hospodárová, ktorá v polovici júna tohto roka nahradila čerstvú mamičku Martinu Mečiarovú v spomínanom programe, ho nedávno opustila. Hoci v čase, keď nastupovala do Reflexu, tvrdila, že sa na moderovanie teší, teraz uprednostnila opäť niečo iné.

Spolu s osemnásťčlenným česko-slovenským tímom odletela na viac ako mesiac do Argentíny, kde moderovala spolu s Liborom Boučkom novú medzinárodnú šou. Ide o formát s názvom Wipeout, kde náš tím bojoval proti tímu z Bieloruska, Ukrajiny a Poľska. V tejto zábavno-súťažnej šou našu krajinu reprezentujú moderátori Patrik Švajda, Peter Varinský, Lenka Šóošová, herci Maroš Kramár a Filip Tůma, návrhár Fero Mikloško, modelka Romana Škamlová, spevák Tomáš Bezdeda a iní.

Topky.sk však zaujímalo, ako Hospodárovej neúčasť zvláda jej kolega Bruchala. Nevadí mu, že musí viac ako mesiac drieť aj za blondínku? Nie, je to úplne v pohode. Už to bude 5 týždňov a zvládam to bez problémov. Nie je to nič náročné. Dokonca robím popritom aj iné aktivity,“ presviedčal nás Bruchala, ktorý ešte tento týždeň bude moderovať sám.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu