Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Juraškova priateľka prekvapila: Som vydatá!

Ivana zmeneným rodinným stavom viacerých prekvapila. Aj svojho priateľa Romana Juraška. Zobraziť galériu (5)
Ivana zmeneným rodinným stavom viacerých prekvapila. Aj svojho priateľa Romana Juraška.

BRATISLAVA - Tajná svadba?! Partnerka Romana Juraška (32) Ivana Nitranská (27) svojím priateľom v utorok dopoludnia na sociálnej sieti oznámila, že sa vydala. Táto informácia ihneď spôsobila rozruch. Zaujímavé však je, že zaskočila aj samotného moderátora!

Bolo by načase! Moderátor markizáckeho Telerána Roman Juraško tvorí už zhruba päť rokov pár s Ivanou Nitranskou. Oficiálne spečatenie zväzku by teda v ich prípade bolo celkom logickým krokom vpred. Keď však tmavovláska na facebooku zmenila svoj rodinný stav na vydatá, poriadne zaskočila svojich priateľov. Väčšina si myslela, že svoje „áno“ si s Romanom povedali v tajnosti.

Túto informáciu sme si overovali u samotného Juraška. „Neoženil som sa,“ povedal s pobavením v hlase moderátor. Keď sme mu spomenuli Ivanin stav na sociálnej sieti, poznamenal, že o tom nič nevie. Svadbu však do budúcnosti plánujú. „Chystáme sa zobrať, ale nebudeme hovoriť kedy, ako a kde,“ dodal záhadne.

Skontaktovali sme sa ale aj s Ivanou, aby nám celú situáciu vysvetlila. „To bol taký žart, bol to omyl. Dúfam, že už je to v poriadku,“ povedala mierne zahanbene. Spomínanú informáciu totiž v priebehu niekoľkých minút zo svojej nástenky vymazala.  Na otázku, či by sa v blízkej dobe chcela vydávať, reagovala slovami: „Nie, nie, to bol naozaj omyl. Ospravedlňujem sa, že som spôsobila takýto rozruch.“

Ivana však nie je jediná, kto na sociálnej sieti rád žartuje. Množstvo ľudí si totiž v profiloch zverejňuje nepravdivé informácie. Ich účelom je vyvolať diskusiu medzi priateľmi. No po piatich rokoch vzťahu mala brunetka zrejme ešte jeden dôvod navyše. Žeby takto chcela moderátora dohnať do chomútu čo najskôr?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu