Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Popletený Juraško: Roman, čo si sa zbláznil?!

Roman Juraško v markizáckom jazierku. Zobraziť galériu (5)
Roman Juraško v markizáckom jazierku.

BRATISLAVA - Toto sa len tak nevidí! Topky.sk získali fotografie Romana Juraška (32) v naozaj netradičnej polohe. Markizácky moderátor sa totiž evidentne rozhodol, že v priestoroch televízie je pre neho príliš teplo. A tak sa radšej na nafukovacom člne premával po jazierku pred budovou svojho zamestnávateľa.

Úradujem v jazierku! Možno takýto odkaz nechal Roman Juraško na svojom stole v útrobách Markízy, keď sa vybral schladiť. A urobil to naozaj netradičným spôsobom. Jeho kolegovia ho totiž mohli vidieť, ako v nafukovacom člne rybárči na malej vodnej ploche pred budovou.

Ktovie, možno si niektorí pri tomto pohľade aj poklepali na čelá. Veď to pôsobilo, akoby sa Juraško trošku zbláznil. Topky.sk však vypátrali, že diviť sa mohli len tí neinformovaní. „To nebola nijaká šialená Romanova aktivita. Nakrúcal tam upútavky na Deň otvorených dverí,” povedal nám s úsmevom náš zdroj z televízie.

Reklamné zábery majú divákom navodiť letnú atmosféru a pocit osvieženia s televíziou Markíza. Tejto téme teda vyhovel aj moderátor Telerána. „Kedysi som chodil s kamarátmi na ryby. Ale to bolo pred dvadsiatimi rokmi,” zaspomínal si Juraško pri tomto nakrúcaní na detstvo. Deň otvorených dverí sa bude tento rok konať 18. augusta.

Tip: Pozrite si program nielen televízie Markíza na dnešný deň. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu