Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šok pre Tinu: Som úplne v pi*i!

Kleopatra z Turca a speváčka Tina. Zobraziť galériu (7)
Kleopatra z Turca a speváčka Tina.

BRATISLAVA – Toto určite nečakala! Speváčka a aktuálne aj moderátorka druhej série Česko Slovenskej SuperStar Martina „Tina“ Csillagová (27) len pred pár dňami oslávila narodeniny. K tomuto sviatku dostala darček, ktorý jej úplne vyrazil dych. Čo speváčku tak veľmi prekvapilo?!

Tina sa pri príležitostí nedávnych narodenín stretla so svojím idolom. Nešlo však o žiadneho uznávaného prominenta, ale o hviezdu z ľudu – farmárku Martinu alias Kleopatru z Turca. Speváčka bola zo schôdzky so svojráznou postavičkou televíznej obrazovky taká vykoľajená, že to musela dlho rozdýchavať. A keďže si nadšenie nechcela nechať len pre seba, o narodeninové prekvapenie sa podelila aj so svojimi fanúšikmi. Video z oslavy zavesila na internet. 

„Tú najväčšiu šokovú dávku, ktorú som dostala teraz, autenticky nezažijete. My už sme sa s mojim darčekom stretli,“ povedala Tina v úvode videa. Následne dodala, že o šokujúce prekvapenie sa postarala jej manažérka. Tá speváčke dohodla stretnutie s Martinou a jej kumpánmi – teda mamou a kamarátkou Dankou. „Mne sa to strašne páčilo. Ja som úplne v pi*i,“ neskrývala čokoládová brunetka svoje nadšenie, keď pozývala kameramana dovnútra reštaurácie, kde už čakala účastníčka farmárskej šou.

„Zdravím ťa. Veľmi pekne ťa vítam. Ja som akože tvoj darček, tu na!“ blahoželala Tine Kleopatra z Turca, pričom speváčku objímala a bozkávala na líca. Moderátorka Česko Slovenskej SuperStar ochotne prijala gratulácie a zvítala sa tiež s Martininou mamou a s kamarátkou. „Dnešný deň je asi najkrajší deň v mojom živote,“ dodala Tina na záver. Nuž, niet pochýb, že na toto stretnutie zrejme nikdy nezabudne...

VIDEO: Tina sa takto tešila z narodeninového darčeka.



Tina_narodeniny


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu