Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Herečka Jurčová: Užíva si s exmanželom Nvotovej!

Whisky a Dorota Nvotová (vpravo) už dlhšie netvoria pár. Hudobníkovým najnovším objavom je herečka Danica Jurčová. Zobraziť galériu (6)
Whisky a Dorota Nvotová (vpravo) už dlhšie netvoria pár. Hudobníkovým najnovším objavom je herečka Danica Jurčová.

BRATISLAVA – Zbalil ďalšiu známu krásku! Hudobníci Dorota Nvotová (28) a Miroslav Láber prezývaný Whisky (41) sa rozviedli pred viac ako dvoma rokmi. Po tom, čo súd ukončil ich manželstvo, si každý išli vlastnou cestou. Zistili sme však, že Whisky opäť lovil medzi prominentnými dámami. Jeho najnovším objavom je totiž herečka Danica Jurčová (34)!

Spolu už aj na verejnosti! Herečka Danica Jurčová, ktorú si mnohí pamätajú aj vďaka odvážnym scénam vo filme Bestiář, má nového priateľa. Brunetka sa podľa našich informácií už niekoľko týždňov stretáva s hudobníkom Miroslavom Láberom. Zaľúbenci sa nedávno objavili na koncerte v hlavnom meste, dokonca si spoločne užívali aj uplynulý víkend.

Ako sme sa dozvedeli, párik si nenechal ujsť festival Vrbovské vetry. Tam sa zabávali v skupinke viacerých priateľov. „Takmer celý čas sa držali za ruky, Whisky ju občas objal okolo pliec, dal jej pusu. Vyzerali, že sú spokojní a šťastní,“ prezradil nám jeden z našich čitateľov.

Herečku sme teda oslovili, aby sa nám k novej známosti vyjadrila. „Nehnevajte sa, ale ja svoje súkromie nekomentujem. Ak sa spýtate na prácu, rada vám odpoviem,“ poznamenala Danica. Avšak informáciu o tom, že tvoria s Whiskym pár, nepoprela. Myslíte si, že sa k sebe hodia?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu