Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hospodárová zmätkovala na letisku: Zdržala celé lietadlo!?

Jana Hospodárová Zobraziť galériu (5)
Jana Hospodárová

BRATISLAVA – Zablúdila! Moderátorka Jana Hospodárová (35) sa nedávno vrátila z dovolenky z Turecka. Topky.sk zistili, že návrat na Slovensko nemala blondínka práve najideálnejší. A s ňou desiatky ďalších cestujúcich! Markizáčka podľa našich informácií spôsobila chaos!

Skomplikovala odlet nielen sebe, ale aj ostatným cestujúcim! Moderátorka Jana Hospodárová si nedávno užívala dovolenku v Turecku a zrejme na ňu nebude spomínať práve najlepšie. Aspoň teda na cestu domov.

Blondínka spolu s ďalšou hŕstkou pasažierov sa totiž údajne pri spiatočnej ceste stratila na letisku a skupinka tak spôsobila menší chaos. „Hospodárová spolu s ďalšími desiatimi cestujúcimi prišla s oneskorením na palubu lietadla. O meškaní skupinky nás informoval samotný kapitán letu. Lietadlo, ktoré sa vracalo do Bratislavy, kvôli nim meškalo približne dvadsať minút,“ prezradil nám jeden z cestujúcich, ktorého zdržanie vôbec netešilo. „Spoločnosť moderátorke robila staršia neznáma blondínka, zrejme mama, ťažko povedať,“ dodal cestujúci, ktorý nad zmätkovaním tejto partie len nechápavo krútil hlavou.

Keď sme oslovili markizáčku, vôbec nebola zhovorčivá. „Prepáčte, to je moje súkromie a to si nechávam pre seba,“ odvetila Hospodárová, ktorej sme stihli povedať len toľko, že naše otázky sa týkajú jej dovolenky. Moderátorka vzápätí zložila telefón, jej vyjadrenie k situácii sme teda nezískali.

Topky.sk neskôr oslovili leteckú poločnosť Travel Service a zisťovali, či lietadlo naozaj meškalo. „Lietadlo na trase Antalya – Bratislava  dňa 7. júla 2011 (číslo letu 6D 773) odletelo načas, bez meškania. Pani Hospodárová bola odbavené medzi prvými o 06:40 a tzv. naboardovaná opäť medzi prvými o 08:08,” tvrdí hovorkyňa leteckej spoločnosti Vladimíra Dufková, ktorá nám odmietla poskytnúť číslo na pilota, aby sme si mohli overiť, či naozaj ohlásil meškanie skupinky.

Zaujímavé však je, že na meškanie sa sťažovali viacerí pasažieri. Zavolali sme preto na infolinku bratislavského letiska, kde nám zdržanie lietadla potvrdili. "Let 6D 773 dňa 7.7. 2011 z Antalye do Bratislavy mal predpokladaný prílet 9:55 hod., lietadlo priletelo až 10:24, meškalo pol hodiny," priznala nám operátorka linky. Ako sa zdá, každý má svoju pravdu...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu