Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mečiarovej návrat do Markízy: Hospodárová poletí!

Martina Mečiarová a Jana Hospodárová. Zobraziť galériu (7)
Martina Mečiarová a Jana Hospodárová.

BRATISLAVA – Chce opäť pracovať! Moderátorka Martina Mečiarová (31), ktorej sa v auguste minulého roku narodil syn Šimon (10 mes.), sa plánuje už čoskoro vrátiť na televízne obrazovky. V markizáckom Reflexe ju však počas materskej dovolenky nahradila kolegyňa Jana Hospodárová (35). Tá do tímu výborne zapadla. Topky.sk preto zisťovali, ktorá blondínka nakoniec v relácii ostane.

Takto pred rokom odišla moderátorka Martina Mečiarová na materskú dovolenku. V markizáckom Reflexe ju dočasne nahradila kolegyňa Jana Hospodárová. A hoci sa vynikajúco zapracovala do zohratého tímu, bude musieť odísť.

Ako sme totiž zistili, Martina sa už čoskoro chystá späť do práce. „Vraciam sa v júli, presne na moje narodeniny. Nastupujem do Reflexu  a budem vysielať ako doteraz - každý druhý týždeň. V auguste bude mať Šimonko rok, takže si užijem aj malinkého, aj prácu,“ prezradila s úsmevom Mečiarová.

Jana Hospodárová topkám povedala, že ju Mečiarovej návrat nezaskočil. „Samozrejme, že o tom viem, som s tým zmierená. Posledné reportáže robím v júni. Dopredu bolo dohodnuté, že Maťa sa po materskej vráti. Nebola som smutná, no bude mi to trošku chýbať,“ priznala Hospodárová, ktorá sprevádza divákov aj obľúbeným Teleránom. Okrem toho nám blondínka prezradila, že sa ako moderátorka objaví v letnom projekte, ktorý sa nakrúcal v Argentíne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu