Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vyzývavá Judínyová na pláži: Takto provokuje!

Erika Judínyová provokovala na pláži sexi outfitom. Zobraziť galériu (10)
Erika Judínyová provokovala na pláži sexi outfitom.

BRATISLAVA – Hriešne sexi! Moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová je známa svojimi provokatívnymi outfitmi. Blondínka nezaháľa ani cez leto a jeden z nich prevetrala aj vo štvrtok na Magio pláži. Ukázala podprsenku, z ktorej sa jej drali prednosti, i štíhle stehná. A prítomní mohli na nej oči nechať!

Vie, ako zaujať! Erika Judínyová ani v lete neprestala pracovať a vymetá so zvedavou kamerou jednu akciu za druhou. Ako sme sa totiž dozvedeli, pripravuje dve letné špeciálne vydania svojej relácie. „Túto nedeľu a 21-ho budeme vysielať top špeciál Smotánky a potom až od septembra v týždennom cykle,“ prezradila Judínyová, ktorú sme pristihli na bratislavskej pláži pri nakrúcaní prvých upútaviek.

Blondínka bolo ako vždy odetá nesmierne sexi. Krátke rifľové šortky, ktoré jej ledva zahaľovali zadoček a trblietavý korzet, spod ktorého trčala podprsenka a jemne odhaľovala Erikino poprsie, pôsobili poriadne provokatívne. Zisťovali sme, ako sa v tomto zvodnom outfite moderátorka cítila. „Bolo to trošku vyzývavé, ale vzhľadom na to, že ide o Smotánku a letný špeciál, tak si myslím, že to bolo v poriadku. Vyberal to môj stylista,“ dodala spokojne Judínyová, ktorá svojím oblečením spôsobila na pláži poriadny rozruch. Snáď nikoho neseklo v krku...

Sledujte TOPKY TV: Judínyová na pláži v sexi outfite!

Erika_plaz

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu