Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Judínyová a Czoborová: Provokujú v priesvitnom!

Zora Czoborová a Erika Judínyová v priesvitných topoch. Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová a Erika Judínyová v priesvitných topoch.

BRATISLAVA – Dráždia pohľady pánov! Moderátorka Erika Judínyová a podnikateľka Zora Czoborová sa na nedávnu spoločenskú akciu obliekli odvážne! Obe dámy vytiahli zo šatníkov rafinované topy z priehľadného materiálu.

Je tu leto a s ním aj úspornejšie outfity našich známych tvárí!  Moderátorka šoubiznisovej relácie Erika Judínyová a podnikateľka Zora Czoborová sú povestné extravagantnými a zároveň sexi modelmi. Svojej záľube v dráždivom oblečení dali zelenú aj počas nedávnej spoločenskej akcie, vďaka čomu na seba obe dámy upriamili pozornosť. Predviedli sa totiž v priesvitných topoch, spod ktorých im vykúkala spodná bielizeň.

Galéria: Ďurianová: Ukázala sexi opálené telíčko!

Judínyová provokovala v striebornej plavkovej podprsenke. Na nej mala top rovnakej farby. Prítomní páni tak mohli vidieť Erikin útly driek a odhalené bruško.

Ani podnikateľka Zora Czoborová, ktorá je po roku opäť nezadaná, nezaháľala. Do spoločnosti vyrazila v priesvitnej bledožltej blúzke. Aj Zore spod nej presvitala podprsenka a vyšportované telo.

Ako sa zdá, s jemným a dráždivým odhaľovaním svojich kriviek nemajú Erika a ani Zora žiadny problém. Ktorej dáme priesvitný top viac pristane? Hlasujte v našej ankete!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu