Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vychudnutá Judínyová: Aha, čo všetko zje!

Moderátorka Erika Judínyová je so svojou postavou spokojná. Zobraziť galériu (4)
Moderátorka Erika Judínyová je so svojou postavou spokojná.

BRATISLAVA – Nemá problém! Eriku Judínyovú sme nedávno stretli na krste knihy Emmy Tekelyovej. Publikácia niekdajšej televíznej hlásateľky sa orientuje na zdravý životný štýl a cvičenie. Keďže bola tvár markizáckej Smotánky krstnou mamou, chceli sme vedieť, ako sa ona stará o svoju postavu a ako sa stravuje. Jej odpoveď nás zaskočila!

Galéria: Takto to vyzeralo na krste knihy Emmy Tekelyovej.

Pochutná si na všetkom! Erika Judínyová má postavu, ktorú jej môžu mnohé ženy závidieť. Nech zje čokoľvek, na jej línii sa to neodráža. Nemusí sa teda v jedle obmedzovať. „Keď chytím žravú náladu, nemá to konca kraja,“ prezradila plavovláska.

„Priznám sa, že keď som ráno v robote, tak si vystačím s jogurtom a s banánom. Do druhej – tretej vydržím v strižni bez toho, aby som niečo jedla.  Potom bežím do bufetu a zoberiem všetko, čo sa dá,“  poznamenala Judínyová. 

Plavovláska topkám priblížila, aké množstvo je schopná naraz nahádzať do žalúdka. „Od slaných tyčiniek, cez sladké, chleba vo vajíčku, minerálku. Všetko to zajedám piate cez deviate a keď idem z roboty večer domov, tak sa zastavím vo fast foode a doplním zásoby,“ dodala.

Moderátorka tiež ďalej povedala, že za jej chudú postavu môže najmä zhon. „Keď mám veľa roboty a pracovný stres, chudnem. Ak mám pohodu a je mi dobre, nemusím nič robiť, priberám,“ uzavrela Erika, ktorá je so svojou líniou momentálne spokojná.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Erikou Judínyovou.

Erika na krste

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu