Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zradili ich krátke sukne: Judínyovej a Haydu vykukla bielizeň!

Erika Judínyová a Karin Haydu si počas piatkovej Let´s Dance neustrážili krátke outfity. Zobraziť galériu (3)
Erika Judínyová a Karin Haydu si počas piatkovej Let´s Dance neustrážili krátke outfity. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – V piatok večer bolo opäť horúco! V šiestom kole markizáckej šou Let´s Dance 5 sa súťažné páry vlnili v rytme samby. Sálu v bratislavskej Inchebe však nerozpálili len tancujúce krásky v odvážnych kostýmoch. Vďaka krátkym outfitom Eriky Judínyovej a Karin Haydu nebola o pikantné momenty núdza ani v prvom diváckom rade.

Držať nohy spolu či prekrížené počas celého večera je pre dámu mimoriadne náročné. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila už aj herečka Karin Haydu, ktorá si takmer všetky kolá tanečnej súťaže užíva zo stoličky v hľadisku. Inak tomu nebolo počas uplynulého piatku. Tmavovláska  dorazila na 6. kolo v levandulových minišatách. A hoci si ich počas celého večera strážila, chvíľka nepozornosti sa nakoniec predsa len vyskytla. Karin spod sukne vykukli biele nohavičky. A nebola sama!

O podobný horúci okamih sa postarala aj moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová. Tá pri vstávaní fotografov nechtiac vpustila pod krátku sukňu bielej farby. Okrem opálených stehien tak tentoraz ukázala aj kúsok spodnej bielizne. Ako však sama pred časom pripustila, takéto drobné spoločenské prehrešky ju už z miery nevyvádzajú. Občas sa jednoducho pritrafia a netreba ich príliš prežívať...

Galéria: Fotoreportáž zo šiesteho kola Let´s Dance.

 

Na čo si potrpí Erika Judínyová?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu