Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nahé prsia Kollárovej exmilenky Barbary: Toto mal Boris v posteli!

Bývalá milenka Borisa Kollára má silikónové poprsie veľkosti XXL. Zobraziť galériu (12)
Bývalá milenka Borisa Kollára má silikónové poprsie veľkosti XXL. (Zdroj: tip od čitateľa)

BRATISLAVA – Vyumelkovaná od hlavy po päty! Pri pohľade na jednu z posledných exmileniek Borisa Kollára (46) je nad slnko jasné, čo známy podnikateľ u žien preferuje. Plné pery a objemné silikónové prsia. Pozrite, ako vyzerá boháčova letná láska Barbara (20) v Evinom rúchu.

Brunetka menom Barbara Bátorová slovenskému záletníkovi zamotala hlavu ešte počas letných mesiacov. Topky ako prvé v júli odhalili, že Kollár a mladučká dvadsiatka strávili predĺžený víkend v Karlových Varoch, kde v tom čase prebiehal Medzinárodný filmový festival. Tým sa však ich aféra neskončila. Ďalšie horúce noci si dvojica užívala v luxusných dovolenkových rezortoch.

Aj keď sa na prvý pohľad zdalo, že Barbara si nenapraviteľného záletníka omotá okolo prsta, v jeho posteli sa nakoniec dlho neohriala. V súvislosti s jej osobou sa totiž začali objavovať informácie, podľa ktorých sa živí ako luxusná spoločníčka. Pochybnosti o jej práci mal aj samotný Kollár. Na otázku, či sa tieto dohady zakladajú na pravde, nám totiž v minulosti odvetil veľmi stroho a vyhýbavo zároveň: „Nebudem sa k tomu vyjadrovať.“ Špekulácie o reputácii svojej vtedajšej milenky tak jednoznačne nevyvrátil.

Súdiac podľa šteklivých záberov, ktoré sa nám podarilo najnovšie získať, však mladučká dvadsiatka rozhodne nepatrí medzi hanblivky. Pred objektívom si zapózovala nielen v bielizni s podväzkami, ale aj hore bez. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu