Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ROZCHOD! Kollár sa váľa s milenkou, Heringhová balí kufre!

Andrea Herinhová (vľavo) zostala doma v Bratislave, pripravuje sa na sťahovanie. Jej partner Boris Kollár vzal na dovolenku do Portorožu svoju milenku Barbaru. Zobraziť galériu (5)
Andrea Herinhová (vľavo) zostala doma v Bratislave, pripravuje sa na sťahovanie. Jej partner Boris Kollár vzal na dovolenku do Portorožu svoju milenku Barbaru.

BRATISLAVA/PORTOROŽ – Nepolepšiteľný! Boris Kollár (45) si očividne nerobí ťažkú hlavu z odhalenia jeho ďalšej nevery. V čase, keď vás o jeho najnovšom romániku informujeme, totiž spoločne s mladou milenkou Barbarou trávi horúce chvíle na dovolenke v Slovinsku. Paradoxné je, že zatiaľ čo si dvojica užíva radovánky, boháčova oficiálna partnerka Andrea Heringhová (30) tvrdne v Bratislave. A s aférou sa vyrovnáva po svojom - rozhodla sa vzťah definitívne ukončiť!

Namiesto toho, aby sa neverník Boris Kollár usiloval zachrániť vzťah s Andreou Heringhovou, naplno si užíva luxus a spoločnosť svojho nového objavu. S tmavovláskou Barbarou si už od soboty vychutnáva romantiku v slovinskom mestečku Portorož.

Tam párik odletel súkromným lietadlom priamo z Karlových Varov, kde predtým strávil spoločné dni na Medzinárodnom filmovom festivale. Boris si zrejme nechal doviezť svoje luxusné Ferrari do Slovinska, odkiaľ sa potom s najväčšou pravdepodobnosťou plánuje vrátiť spolu s Barbarou do Bratislavy.

Boháč svoj románik prežíva evidentne naplno. Heringhová, ktorá s ním zatiaľ žije v spoločnej domácnosti, sa tak musí opäť vyrovnať s tým, že jej partner znovu uprednostnil mladšiu ženu pred ňou. Rovnaký scenár totiž mala aj jeho nedávna aféra s plavkyňou Barborou Richterovou, s ktorou trávil horúce chvíle v Dubaji.To mu však Andrea odpustila a zostala s ním.

Tentoraz jej však došla trpezlivosť. „Rozišla sa s ním a plánuje sa od neho odsťahovať,prezradil topkám zdroj blízky dvojici. Heringhová trávi tieto dni v ich spoločnom príbytku pod Slavínom a balí si veci. Včera, tesne pred obedom, sme ju zastihli pri odchode z domu. Po tom, čo nasadla do auta, „letela“ vysokou rýchlosťou po diaľnici smerom na Viedeň. Poobede sa však už vrátila naspäť do Bratislavy.

Podľa informácií od nášho zdroja bol Boris ešte v nedeľu presvedčený o tom, že pôjdu spoločne s Andreou a s deťmi už čoskoro na letnú dovolenku. Avšak po tom, čo topky.sk ako prvé odhalili Kollárovu najnovšiu neveru, sa Heringhová rozhodla plánovaný pobyt zrušiť. Rovnako to dopadlo aj s celým ich vzťahom. Bývalá playmate zhodnotila správanie svojho partnera stručne, no zato veľavravne: „Čo iné mu zostáva?“

Sledujte Topky TV: Andrea Heringhová trávi chvíle po odhalení nevery jej partnera zatiaľ v spoločnom príbytku. No pripravuje sa na sťahovanie.

Heringhova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu