Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kollárova nová milenka: Boris, veď to je „mladá“ Heringhová!

Kollárov najnovší objav Barbara (vľavo) sa na jeho partnerku výrazne podobá. V strede je Andrea Heringhová ako playmate, napravo jej súčasná podoba.  Zobraziť galériu (10)
Kollárov najnovší objav Barbara (vľavo) sa na jeho partnerku výrazne podobá. V strede je Andrea Heringhová ako playmate, napravo jej súčasná podoba.

BRATISLAVA – To je podoba! Včera sme vás na topkách informovali, že podnikateľ Boris Kollár (45) strávil uplynulý víkend v Karlových Varoch. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby mu namiesto jeho partnerky Andrey Heringhovej (30) nerobila spoločnosť mladá dvadsiatka Barbara. Zaujímavé tiež je, že tá akoby z oka vypadla podnikateľovej oficiálnej priateľke! Najvýraznejší rozdiel je azda len vo veku.

Načo si hľadal novú, keď má to isté doma?! V milostnom živote sukničkára Borisa Kollára sa objavilo už mnoho žien. Podnikateľa zlákali brunetky, čiernovlásky, ale aj blondínky. Jeho poslednou stabilnou partnerkou je bývalá playmate Andrea Heringhová, ktorá aj po afére s plavkyňou Barborou Richterovou zotrvala po jeho boku. Naďalej s ním zdieľa spoločnú domácnosť. Dokedy? To je otázne.

Topky.sk totiž najnovšie odhalili, že koncom uplynulého týždňa Andreu na pár dní zastúpila ďalšia žena. A tentoraz ide o náhradníčku v pravom zmysle slova! Tmavovláska, s ktorou sme podnikateľa prichytili na bratislavskom letisku krátko pred odletom do Karlových Varov, sa totiž na Heringhovú výrazne ponáša.

Obe spomínané dámy majú dlhé tmavé vlasy a výrazné črty tváre. Heringhová sa už v minulosti netajila tým, že okrem poprsia má tiež chirurgicky upravené určité partie na tvári. A je očividné, že aj Kollárov nový objav je otvorený takýmto zásahom. Barbarine pery a nos totiž vôbec nepôsobia prirodzene. Podľa našich informácií sú výsledkom práce plastických odborníkov. Rovnako tak aj prsia.

To však nie je jediné spojítko medzi "oficiálnou" partnerkou a príležitostnými "bokovkami" v Borisovom živote. Slečinky motajúce sa v Kollárovej spoločnosti sa nechávajú zahŕňať luxusnými a značkovými vecami. Andrea sa na verejnosti už viackrát pochválila tým, že kúsky v jej šatníku nie sú lacnou záležitosťou.

Mladá Barbara má zrejme ešte čo doháňať... Avšak pri spomínanom odlete do Karlových Varov dokázala, že vo finančne náročnom "koníčku" si už našla obľubu. Na ruke sa jej totiž hompáľala značková kabelka, aká nechýba žiadnej z Borisových známostí.

Heringhovej sme včera v súvislosti s podnikateľovým novým románikom ponúkli priestor na vyjadrenie. Aférku Borisa a Barbary okomentovala slovami: Ďakujem, nemám sa k čomu vyjadrovať. Iba toľko: ´Čo iné mu zostáva?´"  Keď sme od nej požadovali objasnenie tejto poznámky, už nereagovala.

Vysvetlenia sa ponúkajú dve: Buď to znamená, že sa s ním už nadobro rozišla, alebo si skrátka povedala, že Boris sa ohľadom žien nedokáže ovládať a nikdy sa nezmení... Ak s ním chce byť, jediné, čo jej zostáva, je tolerovať posteľné dobrodružstvá svojho partnera.

FOTO Kollárov najnovší objav - Barbara (vľavo) sa výrazne podobá na Andreu Heringhovú. 

Partnerky Borisa Kollára -
Zobraziť galériu (10)

FOTO: Toto je najnovší objav Borisa Kollára - Barbara.

Kollárov najnovší objav -
Zobraziť galériu (10)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu