Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollárov nový objav: Boris, vieš, s kým spíš?!

Kollárová známosť Barbara očividne nemá problém bozkávať sa so ženou a rada si pochutná na alkoholických nápojoch. Zobraziť galériu (9)
Kollárová známosť Barbara očividne nemá problém bozkávať sa so ženou a rada si pochutná na alkoholických nápojoch.

BRATISLAVA – Lesbické hrátky, problémy a temná minulosť! Vyzerá to tak, že najnovší úlovok sukničkára Borisa Kollára (45), dvadsiatka Barbara, nie je žiadne neviniatko. Zistili sme, že napriek svojmu mladému veku toho navystrájala už viac než dosť. Ktovie, či niečo tuší aj samotný boháč!

Ten si ale vyberá! Podnikateľa Borisa Kollára očividne priťahujú ženy, ktoré sa vedia odviazať. Po bývalej playmate Andrei Heringhovej si totiž nabalil ďalšiu odvážnu krásku. Mladá Barbara podľa našich informácií miluje zábavu, luxus a pánsku spoločnosť!

Dozvedeli sme sa, že Kollárova nová známosť vždy inklinovala k starším zabezpečeným mužom. „V 17 rokoch mala vzťah s 53-ročným pánom, ktorý jej kupoval drahé kabelky, topánky a rôzne darčeky,“ prezradil nám človek z Barbarinho okolia. Ako tiež poznamenal, práve muži, s ktorými sa tmavovláska zaplietla, hradili náklady spojené s chirurgickou úpravou jej poprsia, pier a nosa.  

Tieto známosti získavala Barbara zrejme vďaka svojej práci. „Nedokončila ani strednú školu. Už skoro 4 roky robí spoločníčku. Celá Bratislava ju dobre pozná,“ tvrdí náš zdroj.

Skôr, než sa na verejnosti prevalil jej románik s Kollárom, mala Barbara údajne normálny dvojročný vzťah. Pravdepodobne išlo o žilinského podnikateľa, ktorý sa podľa našich informácií volá Marián. Ten pomerne nedávno vzal svoju lásku aj do spoločnosti. Ruka v ruke sa objavili na aprílovej charitatívnej módnej prehliadke Ivany Marmare, kde solventný partner vydražil pre Barbaru luxusné šaty v hodnote 800 eur.  

Najnovšia aféra mladej brunetky ľudí v jej okolí poriadne prekvapila. „Myslel som si, že sa konečne trochu zmenila...“ uzavrel svoje rozprávanie jeden z nich.

Ďalšie fotografie Kollárovej milenky nájdete v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu