Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Alex mesiac po smrti: Nejasnosti okolo hrobu!

Alexov popol by mal byť uložený v tomto rodinnom hrobe. Zobraziť galériu (8)
Alexov popol by mal byť uložený v tomto rodinnom hrobe.

BRATISLAVA - Začiatkom mája tohto roku mnohých šokovala správa o nečakanej smrti vizážistu Alexandra Branislava Hromeka (†30). Ten podľahol zápalu pľúc. Topky.sk zisťovali, či už našiel make-up artista mesiac po skonaní miesto svojho posledného odpočinku.

Pomník známeho vizážistu Alexa Branislava Hromeka by ste na niektorom z bratislavských cintorínov hľadali márne. Ani mesiac po jeho smrti ešte nie je jasné, kde bude odpočívať.

V bratislavskom krematóriu, kde sa konal obrad, sme sa dozvedeli, že Alex má byť pochovaný na cintoríne v Slávičom údolí. Miesto tam už síce vyhradené má, ale „nemáme ho ešte v databáze, takže zrejme ešte nie je pochovaný,“  dozvedeli sme sa v Mlynskej doline. 

Tam sme zistili, že na mieste, ktoré je pre neho rezervované, leží Alžbeta Kameničná. Podľa našich informácií ide o Hromekovu príbuznú. A práve pri jej ostatkoch by mala byť uložená aj Alexova urna.

Galéria: Posledná rozlúčka s Alexom Hromekom.

Zaujímalo nás tiež, prečo ešte popol make-up artistu nespočíva v zemi. „Zatiaľ neviem nič nové. Nič sa neplánuje. Viem len, že bola vyzdvihnutá urna,“ povedal nám návrhár Fero Mikloško, ktorý bol blízkym priateľom vizážistu.

Módny odborník vraj netuší, či je uloženie pozostatkov oneskorené kvôli výrobe náhrobného kameňa. „Neviem ani to, ako bude vyzerať . Nemal som čas sa s rodinou od pohrebu stretnúť. Netuším, ako sa rozhodli,“ uzavrel Mikloško. Všetko teda spočíva už len na najbližších príbuzných.

Viac o Alexovi nájdete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu