Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rozlúčka s Alexom: Zrútila sa mama i Dara Rolins!

Alexova mama plakala počas obradu pri synovej fotografii. Zobraziť galériu (24)
Alexova mama plakala počas obradu pri synovej fotografii.

BRATISLAVA - Smútok a bolesť! Dnes sa o 14:00 konala v bratislavskom krematóriu posledná rozlúčka so zosnulým vizážistom Alexandrom Branislavom Hromekom (†30), ktorý zomrel v nedeľu. Topky.sk prinášajú informácie z obradu.

Pohreb Alexa Hromeka.
Zobraziť galériu (24)
Medzi prvými, zhruba o štvrť na dve, dorazila speváčka Eva Máziková s manželom Petrom a tiež s manažérom Norom Meszárošom.

 

 

 

 

Alex Hromek obrad.
Zobraziť galériu (24)
Fotografka Petra Ficová prišla oblečená celá v bielom. Rovnako tak aj speváčka Dara Rolins (na fotografii). Ako sme vás už dnes na topkách informovali, smútoční hostia sa dohodli, že budú odetí v čiernom alebo bielom oblečení.

 

 

 

Pohreb Alexa Hromeka.
Zobraziť galériu (24)
Jednou z Alexových dobrých kamarátok bola aj dcéra herečky Hany Gregorovej - Rola (vpravo). Tá prišla na smútočný obrad v spoločnosti svojej matky. 

 

 

 

 

Pohreb Alexa Hromeka.
Zobraziť galériu (24)

Zhruba o 13.45 do krematória dorazili aj módny návrhár Fero Mikloško s partnerom a moderátorka Vera Wisterová s manželom Jeremym.

 

 

 

 

Pohreb Alexa Hromeka.
Zobraziť galériu (24)
Krátko pred 14:00 prišiel moderátor Leoš Mareš spolu so svojou priateľkou Hankou. Krátko pred nimi dorazil Michal Hudák. Rovnako tak aj spisovateľka Lucia Kollárová (na fotografii), ktorá si obliekla žltú blúzku. Na nohách mala tyrkysové topánky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alex Hromek obrad.
Zobraziť galériu (24)
Medzi poslednými prišli moderátor Martin Nikodým, bývalá misska Ivica Sláviková, moderátorky Iveta Malachovská, Erika Judínyová (na fotografii) a speváčka Sisa Lelkes-Sklovská.

 

 

 

 

Posledná rozlúčka s Alexom
Zobraziť galériu (24)
Manželia Mojsejovci prišli krátko po 14:00. Pred tým ešte poslali veniec v tvare srdca vyrobený z bielych kvetov. Veľkosť mal zhruba meter krát meter.

 

 

Počas obradu nehrala žiadna smútočná hudba. Rodina si želala, aby odznela skladba This is it od Michaela Jacksona.

Smútiaci priatelia a rodina.
Zobraziť galériu (24)
Súčasťou poslednej rozlúčky boli aj smútočné príhovory, ktoré predniesli Alexovi blízki. Medzi nimi aj módny návrhár Fero Mikloško (na foto v pozadí). Ten sa vyjadril, že je šťastný, že mohol byť súčasťou vizážistovho života.

Moderátorka Vera Wisterová (na foto v pozadí) poslala maskérovi odkaz do neba. "Braňušik môj, ďakujem, že si pri mne stál. Dúfam, že vieš, že ťa mám rada z celého srdca. Nech je tvoje meno v nebi požehnané," povedala, pričom jej slová prerušovalo vzlykanie. 

 

Mama Alexa Hromeka plače
Zobraziť galériu (24)
Keď Alexova mama vošla do siene, pohladila synovu fotografiu a neustále plakala. Pri symbolickom spúšťaní truhly do zeme sa všetci prítomní smútiaci postavili. Alexova mama nápor emócií nezvládala, museli ju pridržiavať blízki.

V samotnom závere poslednej rozlúčky všetci zatlieskali, potom zaznela skladba od Dary Rolins - Anjelik môj, kde lietaš. Následne začali všetci vychádzať zo siene. Keďže bola preplnená, išlo to pomaly. "Alex by teraz povedal - posúvajte sa, nezdržujte," zaznelo z úst matky, ktorá vonku spoločne s rodinou prijímala od prítomných kondolencie. 

Obrad skončil zhruba o 14:40. Speváčka Dara Rolins vyšla z miestnosti až 15 minút potom. Zrútila sa - museli ju podopierať blízki. Tí po chvíli zvážili, že bude lepšie, ak s ňou pôjdu naspäť do obradnej siene. Tam si sadla na lavicu. Dostatok síl na pohyb nabrala až o 15:15. Pomalým krokom sa bosá v sprievode dvoch mužov presunula k autu.

Posledná rozlúčka s Alexom
Zobraziť galériu (24)
Zasahovala aj záchranná služba, ktorá musela jednu z prítomných žien odviezť.

Alexander Branislav Hromek zomrel v nedeľu večer v jednej z bratislavských nemocníc. Za múrmi zdravotníckeho zariadenia bol hospitalizovaný približne dva týždne. Dva dni pred smrťou ho lekári udržovali v umelom spánku. Podľa medializovaných informácií skonal na zápal pľúc. Špekuluje sa však o viacerých príčinách jeho smrti. Viac informácií TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu