Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

VIDEO z Alexovho obradu: Nárek, kolaps a zásah záchranky!

Pohreb Alexa Branislava Hromeka Zobraziť galériu (46)
Pohreb Alexa Branislava Hromeka

BRATISLAVA – Emotívna rozlúčka! Najbližšia rodina, známe osobnosti a blízki kamaráti vizážistu Alexandra Branislava Hromeka (†30) sa včera zišli v bratislavskom krematóriu, aby mu dali posledné zbohom. Smútočný obrad ťažko niesli najmä zosnulého mama a speváčka Dara Rolins (38). Jednu z trúchliacich dokonca museli kriesiť zdravotníci!

Bolesť a neopísateľný smútok!  Na včerajšej rozlúčke s vizážistom Alexom Branislavom Hromekom sa v bratislavskom krematóriu zišlo okrem smútiacej rodiny a blízkych priateľov aj veľa známych tvári z nášho šoubiznisu. Maskér s mnohými spolupracoval a všetci si ho obľúbili. 

Hostia začali prichádzať už okolo štvrť na dve, hoci samotný obrad začínal až o druhej. Medzi prvými dorazila Eva Máziková. Obradná sieň bola zaplnená veľkým množstvom bielych kvetov a vencov, prevládali ruže a kaly. V miestnosti bolo počas obradu neustále počuť vzlyky. Ako sprievod paradoxne nehrala smútočná hudba, ale moderné piesne. Na úvod zaznel napríklad hit od Michaela Jacksona – This is it.

Krátko potom nasledovali prejavy Alexových najbližších, ktorí na neho spomínali. „Navždy budeš anjelom, ktorý zostane v našich srdciach,“ znelo v jednom z nich. Keď prišlo rad na symbolické vloženie rakvy do zeme, miestnosťou zazneli tóny piesne od Dary Rolins – Anjelik môj, kde lietaš.

Srdcervúca chvíľa bola silným náporom najmä pre Alexovu mamu. Vtedy ju museli podopierať blízki, ktorí pri nej stáli. Oporu potrebovala aj Dara Rolins. Tá bola na konci so silami. Zatiaľ, čo maskérova mama prijímala kondolencie, speváčka sa vrátila späť do smútočnej sály. Nebola schopná pohybu. Trvalo zhruba štyridsať minút, kým sa upokojila.   

Nápor emócii nezvládla tiež jedna z prítomných žien. Omdlela cestou z obradu. Kým jej došli na pomoc zdravotníci, ležala na lavičke. 

Podrobné informácie o poslednej rozlúčke s Alexom nájdete aj TU!

Sledujte Topky TV: Takto to vyzeralo na poslednej rozlúčke s vizážistom Alexom.

Posledná rozlúčka s Alexom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu