Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Modelky ukázali v Bratislave prsia, diváčka skolabovala!

Odhalené modelky ukázali prsia, diváčka skolabovala! Zobraziť galériu (21)
Odhalené modelky ukázali prsia, diváčka skolabovala!

BRATISLAVA - Pretŕčali sa v dráždivých outfitoch, diváčka to nezvládla! Pri príležitosti uvedenia nového módneho časopisu na slovenský trh sa pred pár dňami konal krst spojený s prehliadkou. Manekýnky na nej predstavili modely od mladých módnych tvorcov. Na móle predviedli priesvitné blúzky či šaty, ktoré odhalili aj ich intímne partie. Pohľad na nahé prsia vyvolal medzi divákmi rozruch. O ten sa však postarala aj jedna návštevníčka, ktorá skolabovala.

Na utorkovej spoločenskej akcii, ktorá sa konala v jednom z luxusných bratislavských hotelov, nebola núdza o krásne modely šiat a rovnako tak ani o sexi modelky. Hostí prítomných na podujatí najviac zaujali  priesvitné topy, v ktorých dievčatá bez ostychu ukázali svoje nahé poprsie. Magnetom pre mužské oči boli aj šaty s rafinovanou potlačou odhaleného ženského tela, ktoré vytvárali dojem, že modelka je len v Evinom rúchu.

Okrem vyzývavých outfitov spôsobila menší rozruch na párty aj dáma, ktorá počas prehliadky skolabovala. Prišlo jej nevoľno, zahmlilo sa pred očami a skončila na zemi. Niekoľko minút ju museli preberať hostia. Po tom, čo sa dala ako-tak do poriadku a vypila vodu, odišla z miestnosti na čerstvý vzduch.

Spoločenského podujatia sa zúčastnili aj niektoré známe tváre nášho šoubiznisu. Prišla napríklad bývalá playmate a zároveň krstná mama časopisu Eva Cifrová, speváčka LeRa či herečka Dáša Mamba Šarközyová. Nechýbali ani moderátorky Erika Barkolová z Jojky a Miriam Kalisová z Markízy. Fotografie z akcie nájdete v našej GALÉRII.

Sledujte TOPKY TV: Modelky ukázali prsia, v sále odpadla diváčka!

Prehliadka_Gate_One

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu