Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z odviazanej Mamby mamička: Už chodí kočíkovať!

Mambe to s deťmi ide. Zobraziť galériu (6)
Mambe to s deťmi ide.

BRATISLAVA – Zaúča sa! Speváčka a herečka Dáša Mamba Šarközyová (23), ktorá je už dva roky šťastne zaľúbená do priateľa Martina, si začína zvykať na rodičovské povinnosti. Približne pred mesiacom totiž bývalej go-go tanečnici pribudli do rodiny dvojičky, o ktoré sa príkladne stará.

O zábavu má postarané! Úradujúca Miss Carat Tuning postupne vymieňa večierky za prebaľovanie bábätiek. Dôkazom môže byť aj fotografia, ktorú sme pred pár dňami urobili na nábreží bratislavského Dunaja. Ako vidno na zábere, Dáša tlačí kočík s malými dvojičkami.

Žeby sa tajne stala maminou?! Odpoveďou na túto otázku je herečkin status na sociálnej sieti, ktorý zverejnila hneď po návrate z prechádzky. „Poobedná siesta s malinkými súrodencami, Leuškou a Maťkom, na teraske. Sú úžasní, milujem ich strašne moc. A dnes 5-krát otázka: ´To sú vaše?´ Najlepší bol čašník: ´Predpokladám, že kojíte, takže štipľavé by ste nemali,´” napísala Dáša.

Ako sme zistili, Matúš a Lea sa narodili herečkinej mame začiatkom mája. A tmavovláska sa o deti veľmi rada a s láskou stará. Topky.sk preto zisťovali, či netúži aj po vlastnom prírastku. „Rodinu už mám založenú - ja, priateľ a náš psík,”  so smiechom nám povedala Mamba.

Keď však začala odpovedať vážne, vyšlo najavo, že bábätku by sa nebránila. „Samozrejme, že ku kompletnej rodine nám chýbajú ešte detičky. S priateľom sme spolu dva roky a myslím si, že on je ten pravý, budúci otecko mojich detí. Takže keby to prišlo aj dnes, tak mi to neprekáža. Môj sen je mať Sofinku - baletku,” prezradila bývalá go-go tanečnica. Zatiaľ však, ako sa hovorí, s partnerom na pílu netlačia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu