Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Miss tuning: Veľké prsia, miniatúrne plavky!

Aj tieto dievčatá majú ambíciu byť Miss Carat Tuning. Zobraziť galériu (12)
Aj tieto dievčatá majú ambíciu byť Miss Carat Tuning.

BRATISLAVA - Kastingy na Miss Carat Tuning 2011 už odštartovali! Víťazku tejto súťaže zvolí porota v júni na automobilovom podujatí v Piešťanoch. Záujemkyne o trón, na ktorom momentálne sedí speváčka Dáša Mamba Šarközyová (22), sa porotcom už tradične predviedli aj v plavkách. A bolo sa na čo pozerať!

Ktorá ju nahradí?! Pred pár dňami sa v Bratislave konal kasting na Miss Carat Tuning 2011. Pred porotu sa postavili rôzne dievčatá - blondíny, brunetky aj ryšavky. „Každý rok sa nám do súťaže hlási viac a viac adeptiek. Dokonca mám pocit, že tento ročník bude jeden z najsilnejších,” povedala nám riaditeľka súťaže.

Po jej boku sa v porote objaví aj minuloročná víťazka Dáša Mamba Šarközyová. Tá pred rokom presvedčila najmä tým, že na javisku urobila poriadnu šou. Dokonca si z podujatia odniesla aj ocenenie od pánskeho magazínu, vďaka čomu získala možnosť nafotiť titulnú stránku časopisu pre mužov. A hoci bol vznik záberov už na spadnutie, Mamba nakoniec nenašla odvahu.

Ktovie, možno jej nástupkyňa bude smelšia. Veď aj na kastingu už záujemkyne o titul prejavili guráž, keď sa niektoré postavili pred porotu v poriadne úsporných plavkách. Ktorá slečna nakoniec zaujme najviac a stane sa víťazkou, sa dozvieme 24. júna na tuningovom zraze v Piešťanoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu