Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vikingovia, Normani či mušketieri už tento piatok na Devíne!

Zobraziť galériu (2)

Už tento piatok (29. - 31. 8. 2008) sa návštevníkom hradu Devín otvoria brány do sveta udatných Vikingov, Normanov, či šarmantných mušketierov. Svoje tanečné umenie predstavia tanečné súbory s dobovými a írskymi tancami.

Z diaľok bude znieť historická hudba a world music. Deti pobavia vystúpenia klaunov a bábkohercov. Čerešničkou na torte bude veľkolepá ohňová show, ktorá sa uskutoční v sobotu večer.

Na historickom jarmoku budú doboví remeselníci ponúkať výrobky od výmyslu sveta. Tí odvážnejší majú možnosť vyskúšať si streľbu z luka, oštepom, či vrhacou sekerou na historickej strelnici.

Tábory mušketierov a stredovekej zbrojnice poskytnú milovníkom histórie pohľad do dôb dávno minulých. A samozrejme nemôžeme zabudnúť na majestátny hrad Devín, ktorý vo svojich útrobách ponúka archeologické vykopávky z Devína a jeho okolia.

Tri dni a dve pódiá čakajú na malých i veľkých návštevníkov tohto zaujímavého podujatia. Nepremeškajte príležitosť nazrieť do histórie plnej boja, hudby, tanca a remesiel.

 

Ceny jednodňového vstupného:

Dospelí: 180,- Sk 5,97 €

Zľavnené: 140,- Sk 4,65 €

Zľavnené vstupné: deti do 12 rokov, študenti, dôchodcovia, ZŤP.

Deti do 5 rokov majú vstup zadarmo.

 

Viac informácií na: www.festivaldevin.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu