Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dva skvelé koncerty v jeden večer!

František Nedvěd Zobraziť galériu (3)
František Nedvěd

Príďte zažiť piatkovú jazdu troche inak! Príďte si oddýchnuť a príjemne sa uvoľniť pri výbornej hudbe! K pravidelným jazdám inlineistov Vám BKIS opäť pripravilo hudobný bonus - koncert českej folkovej legendy - Františka Nedvěda, ale aj bratislavskej kapely bez žánrových predsudkov, ktorá spája gitarovú hudbu s elektronikou - Peoples.

Oddychová zóna – Aupark

 

29.8. 2008, piatok, 18.00 koncert českej folkovej legendy FRANTIŠKA NEDVĚDA!

29.8. 2008, piatok, 20.00 koncert bratislavskej kapely PEOPLES

 

FRANTIŠEK NEEDVĚD

Pôvodne bigbítový hudobník František Nedvěd hral vo svojej prvej trampskej kapele „Toronto“, ktorú neskôr premenovali na legendárnych „Brontosaurov“.

Brontosauři si vyslúžili obrovský úspech u českého aj slovenského publika, nahrali niekoľko skvelých, dnes už notoricky známych albumov – napríklad Ptáčata, Kamínky či Na kameni kámen, ktoré nechýbajú v diskografii žiadneho milovníka folku.

S o rok starším bratom Janom Nedvědom tvorili istý čas zohraté duo, v ktorom sa ich hudobné cítenia vzájomne vhodne dopĺňali, no neskôr sa obaja vydali cestou sólových dráh.

František začal spolupracovať s vynikajúcim textárom Jiřím Vančurom, v ktorého slovách jeho príjemný, drsný hlas vynikol v celkom novej podobe. Krásny barytón a notoricky známe piesne.

 

PEOPLES

Päťčlenná kapela vznikla v roku 2006. V roku 2007 sa stala víťazom autorskej súťaže Coca Cola Popstar 2007. V tom istom roku vyšiel dlhoočakávaný debutový album Láska.Bolesť.Smútok.Viera.

Mimoriadne osobný album, so silnými textami aj hudbou, vraj pochopíte iba vtedy ak si ho pustíte celý od prvej po poslednú skladbu a necháte ho nech vás pohltí svojou atmosférou. Možno však stačí prísť na koncert k Auparku a podarí sa Vám to už v piatok 29. augusta!

Tento piatok patrí dobrým koncertom a inlinu!

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu