Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zhrozený Peter ukázal FOTO (NE)ošetrenia v slovenskej nemocnici: Nasledoval drsný odkaz od lekárov

S takýmto obväzom ležal tri dni Zobraziť galériu (2)
S takýmto obväzom ležal tri dni (Zdroj: Facebook)

MALACKY - Čakal, že sa mu v nemocnici dostane patričného ošetrenia, no namiesto toho sa dočkal niekoľkodňovej ignorácie. To sú slová pacienta, ktorý opísal svoju negatívnu skúsenosť. Nemocnica má však na to iný názor a tvrdí, že nič nezanedbali.

Vaše tipy

"Je úplne v poriadku, keď vám v malackej nemocnici za tri dni ani raz nepreviažu ranu. Však zelená je v pohode," s týmito slovami začína opisovať svoju skúsenosť Peter na sociálnej sieti. Na chirurgickom oddelení bol hospitalizovaný po tom, čo mal nehodu na motocykli. Pacient ďalej tvrdí, že sa sťažoval primárovi, no ten mu vraj neveril. "Už verím slovám, že do nemocnice Malacky sa chodí asi len umierať," dodal. 

Zhrozený Peter ukázal FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Nemocnica ale s Petrovými obvineniami o tom, že si ho lekári nevšímali, nesúhlasí. Podľa jej hovorkyne Lenky Gondovej išlo o jedno z najmenej závažných zranení, aké na chirurgickom oddelení v danom čase riešili. "Preväz nebolo potrebné vykonať, keďže od prvého ošetrenia neprešlo viac ako 72 hodín. Rana nebola infikovaná, snažili sme sa neiritovať odreniny. Obväzy boli zafarbené od dezinfekčného prostriedku," vysvetlila pre Topky. 

Tvrdá realita: Slovensko má 4. najhoršie zdravotníctvo v EÚ, polovica Slovákov zomrela zbytočne

Zariadenie poskytujúce zdravotnú starostlivosť teda trvá na tom, že v ničom nepochybilo. Jeho predstavitelia dokonca požiadali Petra, aby svoj príspevok z internetu stiahol. "Pána sme už písomne požiadali o stiahnutie príspevku, pretože je nedôvodný a jeho zverejnenie zbytočne poškodzuje dobré meno a povesť nemocnice v Malackách," dodala Gondová. 

Viac o téme: NemocnicaZdravotná starostlivosťMalacky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu