Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Robia si zo Slovákov a Čechov srandu? Takýto extrémny kúsok ste v autobazári ešte nevideli!

Nekúpite? Zobraziť galériu (4)
Nekúpite? (Zdroj: bazos.cz)

BRATISLAVA - Túžite vyniknúť, odlíšiť sa, byť neprehliadnuteľný? Chcete, aby sa za vami každý obzeral, pristavoval vás a všade, kam prídete, aby ste boli stredobodom záujmu? V tom prípade by ste nemali premeškať jedinečnú ponuku, ktorá sa objavila na internetových stránkach v Česku. Teda v prípade, že máte "zbytočných" 478 650 eur a na cestách radi spôsobujete infarktové stavy.

Vaše tipy

Čitateľ Peter Topky s pobavením upozornil na inzerát, ktorý sa objavil na viacerých českých stránkach a kupujúcich láka na "Ford Batman" s klimatizáciou aj kompletnou servisnou históriou. Ide o model z roku 1968, ktorý má najazdených 147 000 km a pri kontrolách a opravách navštevoval výlučne Batmanservis.

V dvojdverovom a dvojmiestnom aute, ktoré nebolo nikdy havarované, sú kožené sedadlá a majiteľ sa nemusí obávať, že by ho bez špeciálnych schopností Batmana nezvládol, pretože má aj posilňovač riadenia. Kupca taktiež neodíde bez zimných pneumatík vrátane diskov a výhodou je aj nová STK. "Krásne a zachované rodinné auto s jasnou históriou," chváli predajca vozidlo na konci inzerátu.

FOTO Robia si zo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: nejlevnejsivuz.cz)

Slovo rodinné je pri dvojmiestnom aute síce trošku prehnané tvrdenie, ale je tu istý predpoklad, že ak by ste sa rozhodli zadovážiť si ho, zhŕkli by sa okolo neho nielen vaše deti, ale aj zvedavci všetkých vekových kategórií z celej ulice a mali by ste koho rozvážať najbližšie týždne a možno aj mesiace.

Najhnusnejší inzerát zo Susedskej burzy: Tomáš hľadá zviera, ktoré dokáže spraviť toto

Čo na tom, že uvedené VIN číslo nepatrí Batman-mobilu, ale Fordu Mustang z roku 1968. Veď stojí "iba" 13 miliónov českých korún alebo pre našinca 478 650 eur. Je to jednoducho autíčko, z ktorého pri návšteve bazáru asi padnete na zadok.

FOTO Robia si zo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: bazos.cz)

FOTO Robia si zo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: nejlevnejsivuz.cz)

Viac o téme: FordBatmanBazár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu