Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verejnosť pobavil mladík na streche autobusu: Polícia zakročila, už to vyšetruje!

Muž si užíval jazdu na streche
Muž si užíval jazdu na streche (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA - Médiami obletelo video, ktoré sa objavilo na sociálnej sieti. Neznámy muž vyskočil na strechu autobusu bratislavskej mestskej hromadnej dopravy a veselo si na nej sedel, užívajúc si vietor vo vlasoch, počas jazdy. Polícia na seba nenechala dlho čakať.

Incident sa odohral v utorok medzi druhou a pol treťou popoludní. Na strechu linkového autobusu číslo 21 v Devínskej Novej Vsi vysadol neznámy muž a užíval si jazdu.

Na základe videozáznamu začali policajti konať. "Zverejnené zábery berieme ako podnet na prešetrenie udalosti, a preto boli zaslané na príslušný útvar Policajného zboru. Ten daný skutok zaevidoval ako priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a následne vykoná jeho objasňovanie," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff a doplnil: "Neznámy muž sedel na streche idúceho autobusu MHD chrbtom v smere jazdy a svojím nerozvážnym konaním si neuvedomil riziká s tým spojené. Následkom mohlo dôjsť k závažnej dopravnej nehode alebo inej udalosti ohrozujúcej život a zdravie účastníkov cestnej premávky."


Prečítajte si aj

VIDEO Mala to byť bežná jazda: Keď sa vodič priblížil k MHD, neveril vlastným očiam!


Polícia za účelom náležitého objasnenia priestupku vyzýva občanov, ktorí by svojimi poznatkami k uvedenej udalosti vedeli prispieť k objasneniu, aby kontaktovali políciu na bezplatnom čísle 158 alebo tak urobili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu