Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenskom sa prehnala krúpová smršť: VIDEO z Bratislavy, kde sa všetci čerti ženili!

Krúpová smršť v Petržalke Zobraziť galériu (3)
Krúpová smršť v Petržalke (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Slovenskom sa dnes popoludní prehnala hotová búrková smršť. Zasiahla najmä západ a stred územia, na ktorom dnes do večera platí výstraha 1. stupňa. Do Bratislavy búrka priniesla aj krupobitie a v niektorých mestských častiach na chvíľu spôsobila aj komplikácie v doprave.

Vaše tipy

Takto dnes popoludní bičovali krúpy bratislavskú Petržalku. Za video ďakujeme čitateľovi Danielovi Kušnirikovi.

Krúpová smršť v Bratislave

Toto je video od čitateľky Zuzky Bobčekovej z obchvatu, hneď vedľa Auparku. Krúpy padali tak silno, že skoro všetky autá boli odstavené a stierače nestíhali.

Smršť

Ďalšie zábery z Petržalky, kde to krátko po smršti vyzeralo, akoby sa k nám vrátila zima. Fotografie poslal čitateľ Jano.

Slovenskom sa prehnala krúpová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Slovenskom sa prehnala krúpová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Búrka vyradila železničný ťah z Prahy na Moravu

Búrky dnes skomplikovali prevádzku na železnici v Pardubickom a Stredočeskom kraji, od 14:30 zhruba hodinu nejazdili vlaky v úseku Záboří nad Labem - Přelouč, teda na hlavnej železničnej trati z Prahy na Moravu. Po 15:00 sa kvôli počasiu zastavila prevádzka aj na trati medzi stredočeským Mělníkom a Hošťkou v Ústeckom kraji.

Hovorca Správy železničnej dopravnej cesty (SŽDC) Marek Illias povedal, že prevádzka na koridore stála kvôli výpadku zabezpečovacieho zariadenia v stanici Řečany nad Labem, medzi Mělníkom a Hošťkou vlaky nejazdia z rovnakej príčiny, respektíve kvôli tomu, že búrka vyradila z prevádzky zabezpečovacie zariadenie v stredočeskom Liběchove.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu