Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fico vytiahol ďalší tromf: Škrtel vo VIDEU vysvetľuje, prečo voliť práve jeho!

Škrteľ si u priaznivcov zavaril
Škrteľ si u priaznivcov zavaril (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Slovenský futbalový reprezentant a hráč anglického FC Liverpool Martin Škrtel sa pridal k ďalším známym osobnostiam a podporil kandidáta na prezidenta Roberta Fica. Dôvody svojho rozhodnutia prezradil vo videu zverejnenom na oficiálnej web stránke prezidentského kandidáta. Na jeho rozhodnutie už zareagovali aj skalní fanúšikovia.

Vaše tipy

Uznávaný športovec Martin Škrteľ má v dôvodoch, prečo voliť práve Roberta Fica, jasno. „Za jeho vlády sa začalo s rekonštrukciou futbalových štadiónov a výstavbou národného futbalového štadióna, čo je celkom pre ten slovenský futbal dobré, pretože štadióny boli v dezolátnom stave,“ vysvetľuje svoje rozhodnutie.

Martin Škrtel sa tak pridal k početnej skupine Ficových podporovateľov z kruhov známych osobností. Nedávno sa zaňho postavil aj futbalista Róbert Vittek, hokejový tréner František Hossa či režisér Juraj Jakubisko. 

 
Viacero čitateľov a zároveň fanúšikov Škrteľa nám napísalo, že s jeho rozhodnutím nesúhlasia. „Dodnes som bol obrovským fanúšikom Martina Škrtela, ale iba dodnes. Tak ako aj tisíce jeho bývalých fanúšikov. Ľudia video zdieľajú zhnusení, ako hlboko Martin Škrtel klesol,“ rozhohnil sa jeden z jeho verných priaznivcov. Ďalší futbalistu označili za zapredanca.  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu