Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žijúca legenda: Pozrite si, ktoré mesto premenovali na Roberta Fica

Nové mesto v Novom Meste Zobraziť galériu (2)
Nové mesto v Novom Meste (Zdroj: Tip čitateľa, SITA)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Pribudla nám nová obec? Nie.To sa len neznámy recesista pokúsil o hlúpy žart, keď počas noci zo soboty na nedeľu "premenoval" Nové Mesto nad Váhom na "Nové mesto Roberta Fica". Novomešťania sa tak na chvíľu nevedomky stali obyvateľmi premiérovho mesta.

Vaše tipy

Fotografiu s prestriekanou značkou nám do redakcie zaslal čitateľ, ktorý si recesitický výstrelok všimol na ceste smerom na Čachtice. Nie je to však jediné miesto, kde neznámy vandal vyčíňal. "Policajti následne zistili, že sú prestriekané ešte ďalšie dve značky (vjazdy/výjazdy) z/do Nového Mesta nad Váhom," povedala nám trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Žijúca legenda: Pozrite si,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Polícia premiérovho "priaznivca" doposiaľ nenašla. Keď sa im však dostane do rúk, jeho vyčíňanie budú zrejme riešiť ako priestupok proti majetku, čo závisí od výšky spôsobenej škody.

Tabuľky "Nového mesta Roberta Fica" už z okrajov miest zmizli. Avšak to, že obce nemajú značky označujúce ich koniec či začiatok, neznamená, že sa nimi vodiči budú môcť preháňať bez obmedzení. Na ich miesto boli dočasne nasadené dopravné značky znižujúce rýchlosť na 50 km/h.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu