Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zhrození rodičia zbadali VIDEO syna na internete: Stropkovčan Róbert (15) takto riskuje!

Ostrá čepeľ sa pomedzi Róbertove prsty len tak mihá.
Ostrá čepeľ sa pomedzi Róbertove prsty len tak mihá. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že nôž do rúk deťom nepatrí, ale akonáhle trochu podrastú, rodičia im len ťažko zabránia v experimentovaní. To platí aj pre mladého Stropkovčana Róberta, ktorý sa rozhodol napodobniť úspech videí na zahraničných portáloch a vyskúšať si nie celkom bezpečnú hru, ktorú snáď pozná každý.

Vaše tipy

U nás väčšinou krčmová zábavka, v ktorej chlapi predvádzali svoje umenie s nožom, sa môže pokojne dostať aj do Guinnessovej knihy rekordov za predpokladu, že ste naozaj dobrí a neodfaklíte si pri tom prsty. O tie našťastie ešte neprišiel ani Róbert, ktorý má síce iba 15 rokov, ale odvahu dospelého a snaží sa presadiť aj na poli mediálnej slávy.

Na YouTube preto nahral video, v ktorom všetkým záujemcom ukázal, čo sa naučil za pár mesiacov. Ostrá čepeľ v jeho rukách neustále zrýchľuje, k čomu mu pomáha aj rytmická pieseň v pozadí a zdá sa, že so svojím výkonom je nadmieru spokojný.

Keď sme Róberta oslovili, napísal nám, že sa hre s nožom venuje od začiatku tohto roka a inšpiráciou mu boli zábery, ktoré videl na zahraničných portáloch. "Robil som to len s fixkou, keď som si veril, prešiel som na fixku, pero, kružidlo, tupý plastový nôž, nôž na maslo a nakoniec ostrý nôž," prezradil Topkám tínedžer.

Vzhľadom na jeho vek sa však natíska otázka, čo na tento druhy hobby vravia jeho rodičia? "Zásadne s tým nesúhlasia, ale veria mojim schopnostiam, ktoré som natrénoval. :)" reagoval Róbert, ktorý ohrozuje vlastné zdravie, ale ostatných varuje, aby nič podobné neskúšali. "Nepreberám zodpovednosť za zranenia, ktoré by si mohli spôsobiť konaním, ktoré videli vo videu," dodal študent gymnázia na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu