Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Galantský lekár opitý ako delo: V tomto stave chcel operovať pacienta!

Anesteziológ nedokázal trafiť ani poschodie
Anesteziológ nedokázal trafiť ani poschodie (Zdroj: Facebook/Tip čitateľa)

GALANTA - Toto je vrchol! Pacientom galantskej nemocnice Sv. Lukáša sa nedávno naskytol naozaj hrozivý pohľad. Priamo pred ich očami sa potácal na mol opitý lekár, ktorý mal každú chvíľu nastúpiť na operačnú sálu. Jeden z pohotových svedkov túto tragikomickú situáciu natočil na video, ktoré teraz koluje internetom.

Vaše tipy

Lekár do služieb galantskej nemocnice nastúpil len pred mesiacom a už im stihol narobiť poriadnu hanbu. Keď sa v nedeľu (7. apríla) ponáhľal na operáciu, pacienti si nemohli nevšimnúť, ako sa silou mocou snaží udržať na nohách a podopiera sa o všetky možné dvere. Jeho nekoordinované pohyby mal na svedomí zrejme slušný počet panákov alkoholu, ktorými sa posilnil pred dôležitou operáciou.

Lekár dokonca ani netrafil poschodie, na ktorom mal zákrok vykonávať. Strastiplnú cestu na operačnú sálu si tak nechcene predĺžil a predviedol sa pred celou nemocnicou. Podľa portálu tvnoviny.sk ide o anesteziológa, s ktorým už nemocnica rozväzuje pracovný pomer. Nadriadení ho vraj ešte predtým, ako by mohlo dôjsť k nešťastiu, z operácie odvolali. V nemocnici teraz majú sprísniť kontroly požívania alkoholických nápojov.

Opitý doktor

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu