Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najlepší z YouTube: Urobili vtipné VIDEO za rok 2012 a čumia naň milióny!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA/LOS ANGELES - Video "Rewind YouTube Style 2012" už svojím pomenovaním predznamenáva, že bude retrospektívou toho najlepšieho, čo sa na portáli YouTube vyskytlo v tomto roku. Nejde však iba o ukážky z internetových diel, ale vlastný kreatívny nápad.

Vaše tipy

"Video sumarizuje rok 2012 cez obľúbené YouTubovské hviezdy. Aktérmi sú dokonca samotní predstavitelia najznámejších a najobľúbenejších YouTubovských kanálov ako napríklad SMOSH, Psy, Dave Days, Carly Rae Jepsen, The Annoying Orange a iní. Video vzniklo len pred pár dňami a v podstate je to taká paródia. Využíva piesne Call me maybe a Gangnam style, čo boli najväčšie 2 tohtoročné hity. Len za pár hodín má už cez 20 miliónov pozretí. Odporúčam!" napísal do redakcie čitateľ Lukáš, ktorý nás na tento hit upozornil.

My ešte doplníme, že tvorcovia videa zo Seedwell Digital Creative Studio označujú svoje dielo za najpočetnejšiu spoluprácu v histórii YouTube. Minulý mesiac sa im podarilo zlákať rapera PSY (Gangnam Style), ktorý prišiel do štúdia v Los Angeles hneď z koncertu s Justinom Bieberom a bol čerešničkou na vrchole tretieho 16-hodinového dňa natáčania.

Okrem neho v klipe vystupujú aj také mená ako WalkofftheEarth, RyanHiga, AlphaCat, KassemG, DailyGrace, MysteryGuitarMan, DaveDays, DeStorm, PyroBooby, BarelyPolitical, RealAnnoyingOrange, FreddieW, CorridorDigital, RhettAndLink, Smosh, FeliciaDay, ChesterSee, iJustine, EpicMealTime, MyHarto, JennaMarbles, ShitGirlsSay, JuicyStar07GloZell, ClevverTV, SmoshGames, HuskyStarcraft, TarynSouthern, EdBassmaster, HeyKayli, CaseyLavere a ďalší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu