Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Policajti v akcii: Hliadkujú so zavretými očami alebo „kontrolujú“ hracie automaty!

Oddych musí byť Zobraziť galériu (3)
Oddych musí byť (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Pomáhať a chrániť! Riadiť sa týmto heslom môže byť niekedy veľmi vyčerpávajúce. Aj naši strážcovia zákona si preto potrebujú občas vydýchnuť a na chvíľu vypnúť. V jednej z relaxačných polôh sa ich podarilo zachytiť šikovným fotografom, ktorí spiacich alebo „gemblujúcich“ policajtov zvečnili navždy. V ktorom kúte Slovenska však tieto momentky vznikli, sa nám zistiť nepodarilo. Muži zákona tak tentokrát zrejme trestu uniknú.

Vaše tipy

Prvý zo záberov zachytáva na prvý pohľad bežnú situáciu - strážnikov hliadkujúcich v policajnom aute. Jediným, avšak dosť podstatným, rozdielom je, že muži pomáhajú a chránia so zatvorenými očami. Vyčkávanie na zločincov ich zrejme tak vyčerpalo, že si na pár minút museli zdriemnuť.

Policajti v akcii: Hliadkujú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Druhá z fotografií, ktorú nám poslal čitateľ, zachytáva o niečo akčnejšiu scénu. Po dni plnom krádeží, násilia a priestupkov sa rozhodol strážca zákona aspoň nachvíľu vypnúť a zabaviť myseľ niečím pozitívnejším. Zašiel si do herne a dal si zopár „partičiek“ na hracom automate. Tak, ako aj jeho spiaci kolegovia, počas služby. Avšak z fotografií nie je úplne jasné, či takýto nezvyčajný relax nebol súčasťou nejakého špeciálneho zásahu.

Policajti v akcii: Hliadkujú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu