Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Poburujúca stránka na Facebooku: Našim hokejistom praje smrť v lietadle!

BRATISLAVA – Choré! Jediné, čo sa dá povedať na adresu indivídua, ktoré pred zápasom Slovákov s Čechmi vytvorilo facebookovú skupinu s jediným cieľom. Vyprovokovať neznášanlivosť národov.

Ozvali sa nám desiatky pobúrených čitateľov zo Slovenska i Čiech, aby nás upozornili na skupinu v českom jazyku, ktorá využila silu hokejového momentu a podnecuje k nenávisti medzi Čechmi a Slovákmi, pričom slovenským hráčom praje smrť v lietadle.

„Nemá to obdobu a myslím, že by to nemalo ostať bez povšimnutia. Sú tam verejné prejavy násilia a trestných činov. Viem, že je to veľmi ťažko ovplyvniteľný problém, ale ubližuje to každému Slovákovi,“ napísal nám jeden z desiatok čitateľov. „Neveril som vlastným očiam ako mohli také veci, ako tam nájdete, napísať. Nedá sa ani napísať slovami aké veci tam boli,“ zhrozene sa vyjadril ďalší.

Medzi statusmi sa našli také, pri ktorých doslova mrazí:

Co je to ta Demitra? To je nějaká pohlavní nemoc?
slovenští maďaři jsou dnes na našich stránkách velmi aktivní
Moje babička vždycky říkala:"Mrtvý Slovák, dobrý Slovák."
Drazí bačové, Maďaři a ostatní, věnujte se prosím svým ovcím a nechte naši mírumilovnou skupinu v jejím modlitebním rozjímání.

K zrušeniu skupiny môžete prispieť aj vy jej nahlásením administrátorom Facebooku alebo ak napíšete priamo správu na Facebook Security. Topky tak už spravili. Poobede však vznikla pre zmenu slovenská verzia stránky s "prianiami" českým hokejistom. Prispejte preto aj vy k zrušeniu nezmyselných skupín!

Vaše tipy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu