Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krutý žart: Po obchode pobehovali ženy s holými prsiami!

Dievča malo pri úteku z kabínky na sebe iba nohavičky
Dievča malo pri úteku z kabínky na sebe iba nohavičky (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Polonahé a kričiace ženy v panike vybiehali zo skúšobných kabínok po tom, čo ich pod nohami vystrašil obrovský potkan. Presne to bol cieľ istej televíznej šou, ktorá sa rozhodla vystreliť si zo zákazníkov tak, že ich naplaší robotickým hlodavcom. Niektorí z nich však mali na sebe iba zopár kúskov spodnej bielizne.

Vaše tipy

Zábery zo skrytej kamery umiestnenej vo vnútri kabínky ukazujú robo-potkana, ako sa popod dvere vrúti priamo k svojim obetiam. Tvorcovia relácie si samozrejme pre väčší úspech počkali, kým sa nakupujúci vyzlečú aspoň do spodnej bielizne, v ktorej potom s krikom pobiehali po obchode. Jedna zo slečien v inkriminovanej chvíli nemá na seba nič iné iba nohavičky a schúlená, zahaľujúc si prsia rukami, uteká k najbližšiemu kreslu, ktoré jej poskytne útočisko.

Televízna šou však nebola zameraná iba na ženy. Medzi nachytanými skončilo aj zopár mužov, ktorí však neboli o nič odvážnejší ako nežnejšie pohlavie.

Na video, ktoré na internete už videli tisíce divákov, nevládne jednotný názor. Publikum sa tak rozdelilo na priaznivcov a odporcov. Jeden používateľ napísal: "Je to hrozné!" a ďalší dodal "Iba to ukazuje, ako ďaleko sú ochotní zájsť, aby si získali sledovanosť!"

Niekto škodoradostnejší sa však vyjadril:: "Takmer som sa zadusil od smiechu, keď sa ten chlapík pošmykol a spadol."

Potkaní žart v kabínkach

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu