Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jozef Belický splnil všetky predvolebné sľuby, v boji o primátorské kreslo nemá súpera

Jozef Belický Zobraziť galériu (2)
Jozef Belický (Zdroj: Kollerová)

ŠAĽA - Toto ešte v histórii mesta nebolo! Od demokratických volieb, od roku 1990 sa nestalo, aby sa o post primátora okresného mesta Šaľa uchádzal len jeden kandidát. Je ním súčasný primátor Šale Jozef Belický.

Zdá sa, že predvolebná jeseň v Šali sa bude niesť v znamení pokoja zbraní. Aspoň čo sa týka postu primátora. Kandidátnu listinu do utorka polnoci nedoručil, okrem súčasného primátora, nikto iný. Prvým mužom Šale tak naďalej zostáva Jozef Belický. K víťazstvu mu stačí jeden hlas. Hoci sa pred uplynutím lehoty na podanie kandidátnej listiny pošepkávalo niekoľko mien, nakoniec nikto nenabral odvahu súperiť proti výsledkom práce a ďalším víziám primátora Šale. Vietor z plachiet zobral potenciálnym protikandidátom výsledkami prác.

Jozef Belický
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Kollerová)

Do primátorskej funkcie ho obyvatelia zvolili pred štyrmi rokmi, kedy kandidoval s niekoľkými kľúčovými témami – jednou z nich bola výstavba 150-tich nájomných bytov. Ich výstavba je v plnom prúde, v najbližšom čase sa môžu prví nájomcovia sťahovať do svojich nových domovov. Cyklotrasa, ktorú tiež sľúbil voličom, sa začala v týchto dňoch budovať a dokonca na jej výstavbu získalo mesto nenávratný finančný príspevok vo výške takmer 1,2 milióna eur.

To, čo sa v Šali deje, mnohí len tíško závidia – množstvo rozbehnutých projektov, ktoré čakajú na dokončenie. Práve tie sú víziou primátora v najbližších štyroch rokoch. Teší sa na výsledok rekonštrukcie budovy mestského úradu, revitalizáciu sídliska za pol milióna eur či na výstavbu polopodzemných kontajnerov, ktoré sa začnú už budúci týždeň.

Viac o téme: VoľbyŠaľaJozef Belický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu