Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vražda novinára a jeho priateľky bola zlom, tvrdí Milan Krajniak

Milan Krajniak
Milan Krajniak (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Vražda novinára a jeho priateľky bola podľa podpredsedu hnutia Sme rodina Milana Krajniaka zlom, keď nielen občania, ale aj tí, ktorí vykonávajú nejaký verejný mandát, či už politici, policajti, prokurátori, tajné služby, si zodpovedali otázku, či chceme na Slovensku pokračovať tak, že sa tu budú stávať také veci. Krajniak cíti nádej, že došlo k zlomu.

„Politici, ale aj príslušníci bezpečnostných zložiek, si povedali, že toto je cez čiaru. Vidím pozitívum, že niektoré veci sa začali riešiť,“ povedal. Krajniak ocenil, že po výmenách v policajnom zbore dlho neriešené kauzy začali postupovať. „Mnohí hovorili, že sú to len kozmetické zmeny. Ale vykonávatelia vraždy, ale ani Marián Kočner si nemyslia, keď sa budia vo väzbe, že to bola kozmetická zmena v ich životoch. V tomto zmysle sa mi zdá, že vývoj sa obrátil a ide mierne pozitívne,“ vyhlásil Krajniak.

O smrti novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky archeologičky Martiny Kušnírovej sa verejnosť dozvedela v pondelok 26. februára. Kuciak pracoval pre portál Aktuality.sk, písal o prepojení talianskej mafie na slovenské vládne špičky.

Viac o téme: VraždaNovinárMilan KrajniakJán Kuciak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu