Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragická udalosť na golfovom ihrisku v Báči: Muž odparkoval auto a upálil sa

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/polícia)

BÁČ - Pri obci Báč sa odohrala tragédia. V blízkosti golfového ihiska sa upálil muž. Polícia sa na miesto činu dostavilo v utorok okolo obeda, vyšetrovanie prebiehalo niekoľko hodín. Na mieste zasahovali hasiči aj záchranári. Na polohu muža upozornil jeho blízky.

Podľa informácií portálu parameter.sk muž zastavil auto s bratislavskou ŠPZ popri diaľnici. Ďalej pokračoval až na golfové ihrisko v Báči pešo. Tam zastavil a upálil sa. Podľa doterajších informácií malo ísť o samovraždu. Na polohu muža políciu upozornil človek blízky mužovi. 

Muž sa upálil

Mal totiž k dipozícii jeho polohu podľa GPS, na základe čoho mužov zákona informoval. Práve na základe tejto polohy bolo jasné, že sa nachádza na ihrisku. Presný čas, kedy sa tragédia odohrala nie je známy. Polícia, hasiči aj záchranári na miesto činu dorazili okolo obeda. Vyšetrovanie trvalo až do štvrtej poobede. Muž pravdepodobne spáchal samovraždu.

Golfové ihrisko v Báči je známe tým, že ho v minulosti ovládol aj kontroverzný podnikateľ Marian Kočner, ktorý je dnes väzobne stíhaný v kauze zmeniek. Polícia varuje, že v čase sviatkov je zvýšený počet samovrážd, preto treba dávať na blízkych pozor. 

Viac o téme: UpálenieGolfové ihriskoBáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu