Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Tieto krásky porodia v roku 2011: Ktorej bruško svedčí najviac?

Tehotenské bruško zmenilo viacero známych krások Zobraziť galériu (7)
Tehotenské bruško zmenilo viacero známych krások

NEW YORK – Bocian sa tento rok poriadne nalieta! Miranda Kerr, Natalie Portman či Penélope Cruz sú len niektoré z hviezd, ktoré sa chystajú tento rok porodiť svojho potomka. Ktorej podľa vás tehotenstvo pristane najviac?

Miranda Kerr: Pribudlo jej len bruško!
Svetoznáma modelka (27) je zrejme zvyknutá na zdravú životosprávu, a tak niet divu, že sa jej postava okrem bruška takmer nezmenila. Vyzerá dokonca tak skvele, že nemá núdzu o prácu ani v tomto období. Len nedávno si dokonca zapózovala aj pre titulku prestížneho magazínu Vogue. Teraz si však asi dá na nejaký čas pauzičku – jej synček sa totiž koncom tohto týždňa narodil!





 

Natalie Portman: Už je ho vidieť!
Koniec minulého roku bol pre jemnú Natalie (29) naozaj vzrušujúci. Uviedla do kín svoj nový film Black Swan, otehotnela a zasnúbila sa. Dnes jej bruško už naozaj začína byť vidieť, Natalie sa však stratou svojej chudučkej postavy netrápi, naopak!





 

Penélope Cruz: Prirodzene krásna
Penélope (36) si z tehotenstva veľkú hlavu nerobí – stačí si len natiahnuť väčšie tričko a je to! Rozruch táto Španielka spôsobila hneď v začiatkoch svojho tehotenstva – fotografi ju totiž vyfotili, ako fajčí cigarety. Ktovie, čo na to povedal otec jej dieťaťa, Javier Bardem!





 

Jennifer Connelly: Elegantná aj v tehotenstve
Herečka Jennifer Connelly (40) nie je v tehotenských záležitostiach nijakým nováčikom. Porodila totiž už dve deti – a tento rok k nim pridá ešte jedno. „Rodičovstvo ma zmenilo vo všetkom, čo som dovtedy robila,“ priznala. A hoci má už na krku štyridsiatku, svoje tretie  tehotenstvo zvláda veľmi dobre!





 

Christina Applegate: Na bruško je hrdá!
Herečka (39) známa zo seriálu Ženatý bez záväzkov ani v tehotenstve nestratila zmysel pre humor – a nezabránilo jej ani tancovať okolo striptérskej tyče. O tom, že jej to išlo naozaj skvele, sa môžete presvedčiť sami. Momentálne sa však už tancu asi veľmi nevenuje – skôr sa pripravuje na pôrod!





 

Mariah Carey: Na ceste sú dvojičky!
Keďže Mariah (40) sa už dávno nemohla chváliť chudučkou postavou, klebety o jej tehotenstve sa šírili podstatne dlhšie, ako bola tehotná v skutočnosti. Nakoniec však predsa len so svojím manželom Nickom Cannonom potvrdila, že čakajú dieťatko. A ako sa neskôr ukázalo, nebude vraj len jedno – mali by to byť dvojičky!





Ktoré sú najkrajšie mamy minulého roku? Dozviete saTU



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu