Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Prsia venuše, nohy gazely... Ale čo to ovisnuté brucho?!

Chloë Sevigny má od dokonalých ženských partií poriadne ďaleko Zobraziť galériu (3)
Chloë Sevigny má od dokonalých ženských partií poriadne ďaleko

MIAMI – Na problémové partie kašle? Hoci americká herečka Chloë Sevigny (36) nemá krivky na zahodenie, k dokonalosti sa zďaleka nepribližuje. Zatiaľ čo kolegyne v jej veku aj po pôrode vyzerajú priam ukážkovo, táto dáma s rokmi nebojuje. Neforemné bruško vystavila v bikinách!

Šantenie vo vlnách si užíva! Aj keď známa blondínka ešte rozhodne nepatrí do starého železa, jej figúra v miniatúrnych dieloch plaviek je pre mnohých fanúšikov sklamaním. Popri výstavných nohách a bohatej nádielke v oblasti hrudníka totiž Chloë nedávno odhalila aj niečo celkom iné – nevábne ovisnuté brucho!

Kašle na predsudky, za postavu sa nehanbí! V dvojdielnych bikinách sa herecká hviezda predvádzala uplynulý týždeň na floridskej pláži v horúcom Miami. Kto jej však začiatkom roka robil spoločnosť, ostáva zatiaľ záhadou. Ako totiž sama nedávno priznala, v láske sa jej šťastie dlhodobo vyhýba!

„Chodím na rande, ale momentálne sa začínam cítiť trochu odradene. Rok som si esemeskovala s viacerými mužmi bez toho, aby som si s nimi niekedy vyšla von,“ prezradila na seba v jednom rozhovore. A hoci chybu na svoje strane odmieta, nežnosti jej jednoznačne chýbajú. „Bohužiaľ, v poslednej dobe sa mi nedostalo príliš veľa bozkov,“ smutne dodala.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu