Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Božská Miranda Kerr: Vytasila sexi nohy aj neodolateľný dekolt!

Miranda Kerr zažiari všade, kde sa objaví. Zobraziť galériu (9)
Miranda Kerr zažiari všade, kde sa objaví. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Ukázala poriadny kus kože! Hoci si Miranda Kerr (28) užila len bleskovú materskú dovolenku, v práci i mimo nej stále prekypuje závideniahodným sexepílom. Keď práve nepózuje pred objektívom, vymetá jednu spoločenskú akciu za druhou. A na každej z nich nielen mužom doslova vyráža dych!

Zažiari všade, kam sa pohne! Tak v súčasnosti vyzerá kariéra jedného z anjelikov módnej značky Victoria’s Secret. Miranda Kerr sa totiž pri plnení si mamičkovských povinností dlho neohriala. Synčeka menom Flynn zverila do rúk manžela Orlanda Blooma a vrátila sa do svetla reflektorov. Tam totiž jej sexi postavička vynikne najlepšie!

V obdivuhodnej forme sa brunetka tento týždeň predvádzala na hneď niekoľkých podujatiach. Najviac zaujala počas galavečera G'Day, na ktorom reprezentovala svoju rodnú Austráliu. V bielej róbe zvádzala rafinovaným rázporkom a odhaleným bruškom s čiernymi remienkami. Zahanbiť sa však nedala ani o deň neskôr na párty magazínu W, kam takisto dorazila v bielych šatách. Tentoraz však do popredia posunula svoj pekne tvarovaný hrudník. Pohľadu na jej okrúhle vnady odolal iba málokto!

Napriek tomu, že malý Flynn sa narodil do rodiny modelky a herca, zatiaľ to vyzerá tak, že sa poberie hudobným smerom. Ako totiž prezradila jeho očarujúca matka, už teraz má obrovský zmysel pre rytmus: „Keď som ho mala v brušku, púšťala som mu hudbu, občas aj hip hop a tanečný štýl. Keď mu to pustím teraz, kýva hlavou do rytmu.“ Zdá sa teda, že talent takmer ročnému chlapcovi v živote chýbať nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu