Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sfetovaná Angelina: Pred týmto rozhovorom šnupala kokaín!

Angelina Jolie počas rozhovoru v roku 2000 - údajne pod vplyvom drog Zobraziť galériu (15)
Angelina Jolie počas rozhovoru v roku 2000 - údajne pod vplyvom drog

LOS ANGELES – Poriadne jej zavaril! Hoci sa o drogovej minulosti Angeliny Jolie (35) v kuloároch šepká už dávno, tentoraz na povrch vyplávali ozajstné pikantnosti. K slovu sa totiž dostal herečkin niekdajší díler. A ten na ňu bonzol úplne všetko – aké drogy brala, kedy a za koľko!

Nie je z nej žiadne neviniatko! Aj keď sa hollywoodska kráska snaží v očiach verejnosti prezentovať ako vzorná matka šiestich ratolestí a bojovníčka za ľudské práva, v mladosti vyskúšala naozaj kadečo. Vyplýva to zo svedectva drogového dílera Franklina Meyera v časopise Life & Style. Podľa jeho slov totiž Angelina užívala kokaín či heroín – a nebolo toho veru málo!

„Vídali sme sa dva až trikrát do týždňa, keď bola v meste. Zakaždým minula asi sto dolárov. Kokaín a heroín užívala aj predo mnou – zdalo sa, že jej nezáleží na tom, kto ďalší je tam s ňou,“ prezradil Meyer, ktorý si za takéto kšefty posedel pár mesiacov za mrežami. S americkou herečkou sa však stretol dávno predtým – ešte v roku 1997.

O tri roky neskôr sa Angelina údajne neváhala takýmto spôsobom posilniť aj pred istou talkšou. Keď sa s ňou v roku 2000 moderátor Charlie Rose rozprával o jej filmových rolách, zrejme vôbec netušil, že tmavovláska je v skutočnosti sfetovaná. „Angelina bola u mňa doma – natáčal som ju a ona si šnupla koks. Hneď potom šla do šou Charlieho Rosea,“ pokračoval Meyer v šokujúcom rozhovore pre spomínaný magazín.

Zaujímavosťou je, že možno práve vďaka účinku drog Angelina zvažovala možnosť, že si osvojí cudzie dieťa. S touto myšlienkou sa totiž nahlas pohrávala aj v Meyerovej prítomnosti. Samozrejme, keď bola riadne „pod parou“! „Povedala mi, že by si naozaj rada adoptovala decko. Bol som šokovaný. Rovno medzi drogami a nožmi ona rozprávala o adopcii dieťaťa,“ doplnil vo svojej výpovedi niekdajší trestanec.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu