Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Beyoncé sa odviazala: Vrtela zadkom priamo na ulici!

Beyoncé hudbou a tancom žije naozaj kdekoľvek Zobraziť galériu (20)
Beyoncé hudbou a tancom žije naozaj kdekoľvek

NEW JERSEY – Vie sa uvoľniť! Hoci speváčka Beyoncé (29) si svoje súkromie poctivo stráži, tejto hudbe neodolala. Hneď ako zbadala na ulici tancujúce ženy, neváhala a pridala sa k nim. A vrtenie zadočkom išlo uvoľnenej speváčke naozaj skvele, nemyslíte?

Išla navštíviť svokru a skončila tancovaním na ulici! Raz darmo, Beyoncé má rytmus v krvi a pri dobrej pesničke skrátka stáť nedokáže. Keď si všimla, že blízko domu jej svokry, mamy rappera Jay-Z, je malá pouličná párty, nezaváhala a hneď sa pripojila!

Na videu je vidieť aj to, že vo videoklipoch skvele upravená Beyoncé, si so svojím imidžom počas voľného času veľké starosti nerobí. Tak trocha strapaté vlasy, obyčajné tričko a nudné nohavice – tak by ste speváčku na pódiu len sotva videli.

Speváčka sa naposledy vytancovala na svojich narodeninách pred mesiacom. Jej manžel usporiadal oslavu, na ktorej sa objavilo viacero známych tvárí vrátane speváčky Alicie Keys, tenistky Sereny Williams, rappera Kanye Westa či Seana "Diddy" Combsa. „Jay priniesol šesťposchodovú tortu a obaja boli naozaj plní vášne... celú miestnosť naplnil orchideami,“ prezradil interný zdroj. Dnes sme sa však presvedčili, že Beyoncé na dobrú zábavu celkom stačí iba dobrá hudba!





Aké farby oblečenia pristanú Beyoncé nájdete TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu