Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sexi zlodejka Beyoncé: Pomedzi lasery v mini... A s bujným dekoltom!

Beyoncé vytasila ženské zbrane pri krádeži Zobraziť galériu (6)
Beyoncé vytasila ženské zbrane pri krádeži

LOS ANGELES – Má ohybné telo, dlhé prsty a zálusk na kamene s poriadnou hodnotou! Možno vás to prekvapí, no reč je o známej čokoládke Beyoncé (28). Tá sa najnovšie predstavila v úlohe mimoriadne schopnej zlodejky a nepotrebovala k tomu ani špeciálne náčinie – všetko zvládla sexi pohybmi a s dekoltom na prasknutie!

Zo šarmantnej speváčky dlhoprstá kradoška! Zdá sa, že popová diva Beyoncé vie svoje pružné telo využiť naozaj všetkými smermi. Nedávno ho totiž prepožičala brazílskej televíznej reklame na novú líniu jej vlastnej módnej značky Dereon a opäť trafila do čierneho. V jej outfitoch sa dámam nepostaví do cesty nič, čo by hravo nezvládli!

Populárna speváčka sa v reklamnom spote vlní medzi červenými lasermi podobne ako svojho času Catherine Zeta-Jones v legendárnej snímke Pasca. Na rozdiel od hollywoodskej herečky však Beyoncé nepotrebovala žiaden priliehavý overal – premety a iné gymnastické kúsky predviedla bosá a v čiernych minišatách... Z ktorých sa jej vnady doslova drali von!

Za hudobného podmazu v podobe minuloročného hitu Single Ladies (Put A Ring On It) sa Beyoncé ukradnutím veľkého diamantu chcela priblížiť predovšetkým generácii žien mladších ročníkov. Značku Dereon kučeravá kráska založila ešte v roku 2006, pričom už od začiatku išlo o dámsky rodinný podnik. Jej najnovšiu kolekciu bude za veľkou mlákou exkluzívne predávať sieť C&A.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu