Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Beyoncé dráždi ako blondína: Celá potetovaná a hore bez!

Beyoncé ako drsná cica - potetovaná a polonahá blondína Zobraziť galériu (11)
Beyoncé ako drsná cica - potetovaná a polonahá blondína

LOS ANGELES – Prebudila v sebe rockerku! Aj keď americkú speváčku Beyoncé (28) poznáme skôr ako popovú divu, nezaprie sa ani ako drsná blondína s výbuchom na hlave. Najnovšie totiž vystrkuje pazúriky v úlohe nespútanej divošky – s množstvom tetovaní a do pol pása nahá!

Oddychujem! Tak ešte v januári znelo heslo hudobnej hviezdy, ktorá sa v médiách dušovala, že od šoubiznisu dáva aspoň na isté obdobie ruky preč. „Rozhodne je čas dať si pauzu a dobiť si baterky,“ tvrdila začiatkom roka Beyoncé. Jej plány pritom zahŕňali až šesť mesiacov voľna, počas ktorých odmietala vstúpiť do nahrávacieho štúdia. Leňošenie sa jej však už čoskoro zunovalo – na svete je nový singel a aj poriadne dráždivá reklama!

Zaberá na plné obrátky! Čo nevidieť, presne 29. augusta, uvedie Beyoncé svoju skladbu Why Don't You Love Me, no ešte predtým stihla svojim fanúšikom vyraziť dych šťavnatým reklamným spotom. Okrem hudby sa totiž spolu s mamou Tinou Knowless venuje aj móde. A pri propagovaní najnovšej kolekcie vlastnej značky Deréon sa poriadne odviazala!

Natupírovaná platinová hriva, nablýskaná motorka, rozkročené nohy či obnažený chrbát – tým všetkým má čokoládová kráska pripomínať pin-up girl 60. rokov a sexicu z budúcnosti zároveň. Fantáziou však nešetrila ani pri početných tetovaniach. Telo má totiž posiate skutočne bohatou škálou obrázkov – od reťazí, cez pavúky a chrbticu až po rockerské lebky.

 





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu