Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Božská Beyoncé: Vytasila vnady v novom retro klipe!

Sexi Beyoncé vytasila ženské zbrane v štýle retro Zobraziť galériu (8)
Sexi Beyoncé vytasila ženské zbrane v štýle retro

LOS ANGELES – Žena do koča aj do voza! Jednu z najsexi speváčok svetovej hudobnej scény skrátka nemožno nemilovať – nielenže vám opraví auto a vyleští domácnosť, no v skromných outfitoch sa vám navyše nikdy nezunuje. Beyoncé, kto by po tvojom sexepíle nezatúžil?!

Rozkošná a hriešne sexi zároveň! Na takýto imidž vsadila hudobná diva v zbrusu novom klipe k singlu Why Don't You Love Me (Prečo ma nemiluješ), ktorý mal premiéru v utorok. Video sa nesie v štýle retro a pochádza z režisérskej dielne Meliny Matsoukas. Tá o prácu pre svetoznáme hviezdy núdzu rozhodne nemá – nedávno sa totiž podpísala aj pod klip Rude Boy od speváčky Rihanny.

Beyoncé sa počas piatich minút vžije do roly „žienky domácej“ z 50. rokov, ktorá si hovorí B B Homemaker. S ufúľanou tvárou sa neváha naťahovať s pneumatikami, pečie, drhne podlahu a vešia opratú bielizeň. Pre pánov sú však zrejme ešte pôsobivejšie zábery, na ktorých sa speváčka povaľuje v spálni s koktailom a cigaretou v ruke. Hoci jej ženské pôvaby má každý fanúšik dobre zmapované, pohľadu na obnažený dekolt či dlhé nohy sa poteší vždy!

Skladba, ktorá sa nachádza ako bonusová na albume I am ... Sasha Fierce, tentoraz takpovediac „zostala v rodine“. Beyoncé si ju totiž sama produkovala a autorsky sa na nej podieľala sestra Solange.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu