Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Radičová na párty s Fergie a Cher: Dala si na sebe záležať!

Cher, Iveta Radičová a Fergie Zobraziť galériu (13)
Cher, Iveta Radičová a Fergie (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Poriadne sa vyfikla! Nestáva sa často, že sa slovenská osobnosť dostane na výslnie svetového šoubiznisu. Premiérke Ivete Radičovej (53) sa to však podarilo. Pri odovzdávaní ocenenia Žena roka bola popri Fergie, Julii Roberts či Hilary Swank hlavnou hviezdou večera. A nenechala sa zahanbiť!

Šaty nič extra, vlasy a mejkap na jednotku! Tak sa predviedla slovenská premiérka pri preberaní ocenenia Žena roka, ktorú už dvadsať rokov udeľuje časopis Glamour. Na slávnostnú udalosť si Iveta Radičová obliekla čiernu róbu z lesklého materiálu zahaľujúcu doslova celé telo. A hoci k politike serióznosť patrí, jednoduchší a ľahší strih šiat by v tomto prípade rozhodne nebol na škodu!

Hoci popri jemných farebných šatách hviezd šoubiznisu pôsobili tie jej ako päsť na oko, ladili so štýlom ostatných ocenených političiek z Litvy, Libérie a Trinidadu a Tobaga. Všetky sa totiž rozhodli staviť na istotu a zaodeli sa do dlhých modelov čiernej či sivej farby. Jednoducho, rozdiel medzi ženami zábavného priemyslu a tými, ktoré tvoria dejiny, bol každému jasný na prvý pohľad!

Mená žien, ktoré sa zúčastnili slávnostného večera akoby boli vypísané zo svetovej spoločenskej rubriky: herečky Hilary Swank, Julia Roberts, Demi Moore, Eva Mendes a Kate Hudson, speváčky Cher, Fergie či Kelly Osbourne, módna návrhárka Donatella Versace alebo lyžiarka Lindsay Vonn. Všetky tieto ženy sa zišli pod jednou strechou, aby zatlieskali aj Ivete Radičovej!

Hviezdy na červenom koberci



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu